Keep in Touch
Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!
Email
hi@isotope-g5.com
Phone
+1-222-333555777
Address
Isotope Building, 88, USA
Αρχική
Η Εταιρεία
Ραπτοπούλου Καλομοίρα
Πασιάς Ιωάννης
Υπηρεσίες
Αναλύσεις
Πακέτα Αναλύσεων Εδάφους
Πακέτα Αναλύσεων Μελιού
Πακέτα Αναλύσεων Φυλλοδιαγνωστικής
Πακέτα Αναλύσεων Ελαιολάδων
Πακέτα Αναλύσεων Τροφίμων
Πακέτα Αναλύσεων Νερών
Πακέτα Αναλύσεων Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Πακέτα Περιβαλλοντικής Ανάλυσης
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
Προώθηση Προϊόντων
Κατ' Οίκον Ανάλυση
Chem-Zine
Analysis - Μάρτιος 2023
Analysis - Μάρτιος 2022
Analysis - Δεκέμβριος 2021
Analysis - Σεπτέμβριος 2021
Analysis - Ιούνιος 2021
Analysis - Μάρτιος 2021
Analysis - Δεκέμβριος 2020
Analysis - Σεπτέμβριος 2020
Analysis - Ιούνιος 2020
Analysis - Δεκέμβριος 2019
Analysis - Μάρτιος 2020
Analysis - Σεπτέμβριος 2019
Analysis - Ιούνιος 2019
Analysis - Δεκέμβριος 2018
Analysis - Μάρτιος 2019
Analysis - Σεπτέμβριος 2018
Analysis - Μάρτιος 2018
Analysis - Ιούνιος 2018
Analysis - Σεπτέμβριος 2017
Analysis - Δεκέμβριος 2017
Πελάτης
Καλάθι Αγορών
Σελίδα Παραγγελίας
Στοιχεία Πελάτη
Φόρμα Σύνδεσης
Όνομα Χρήστη
Κωδικός
Να με θυμάσαι
Σύνδεση
Ξεχάσατε το όνομα χρήστη;
Ξεχάσατε τον κωδικό σας;
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελάτη
Κυτίο Παραπόνων Πελάτη
Blog
Site Map
Main Menu
Αρχική
Η Εταιρεία
Ραπτοπούλου Καλομοίρα
Πασιάς Ιωάννης
Υπηρεσίες
Αναλύσεις
Πακέτα Αναλύσεων Εδάφους
Πακέτα Αναλύσεων Μελιού
Πακέτα Αναλύσεων Φυλλοδιαγνωστικής
Πακέτα Αναλύσεων Ελαιολάδων
Πακέτα Αναλύσεων Τροφίμων
Πακέτα Αναλύσεων Νερών
Πακέτα Αναλύσεων Γαλακτοκομικών Προϊόντων
Πακέτα Περιβαλλοντικής Ανάλυσης
Εκπαίδευση - Κατάρτιση
Προώθηση Προϊόντων
Κατ' Οίκον Ανάλυση
Chem-Zine
Analysis - Μάρτιος 2023
Analysis - Μάρτιος 2022
Analysis - Δεκέμβριος 2021
Analysis - Σεπτέμβριος 2021
Analysis - Ιούνιος 2021
Analysis - Μάρτιος 2021
Analysis - Δεκέμβριος 2020
Analysis - Σεπτέμβριος 2020
Analysis - Ιούνιος 2020
Analysis - Δεκέμβριος 2019
Analysis - Μάρτιος 2020
Analysis - Σεπτέμβριος 2019
Analysis - Ιούνιος 2019
Analysis - Δεκέμβριος 2018
Analysis - Μάρτιος 2019
Analysis - Σεπτέμβριος 2018
Analysis - Μάρτιος 2018
Analysis - Ιούνιος 2018
Analysis - Σεπτέμβριος 2017
Analysis - Δεκέμβριος 2017
Πελάτης
Καλάθι Αγορών
Σελίδα Παραγγελίας
Στοιχεία Πελάτη
Σύνδεση
ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
Ερωτηματολόγιο Ικανοποίησης Πελάτη
Κυτίο Παραπόνων Πελάτη
Blog
Δευτερεύον Μενού
Πολιτική Απορρήτου
Ενημερωτικά Δελτία
Όροι Χρήσης
Site Map
RSS Feeds
Φόρμα Επικοινωνίας
Blog
Νέα μεγάλη δημοσίευση του χημείου μας για το μέλι, την ποιότητα και την αυθεντικότητα του
Χλωρικά σε μέλι, ανώτατα όρια και πηγή προέλευσης
Διαφυλλικές παρεμβάσεις θρεπτικών συστατικών στην ελιά ανάλογα με το τι θέλουμε να πετύχουμε
Τι μας δείχνει η ενεργότητα διαστάσης στο μέλι και γιατί είναι τόσο κρίσιμη για την αγοραστική αξία του μελιού;
Το φαινόμενο της"τάπας" στη τομάτα και σε άλλα φυτά
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στο εξ αποστάσεως σεμινάριο Χημική Ανάλυση και Ποιότητα τροφίμων
7 τελευταίες θέσεις μείνανε στο εξ αποστάσεως σεμινάριο Χημική Ανάλυση Ελεγχος Ποιότητας τροφίμων
Γεμάτοι περηφάνια σας ενημερώνουμε για τη νέα μας δημοσίευση σε διεθνές εκδοτικό οικό με κριτές
Live webinar-Χημική ανάλυση και έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Προδημοσίευση της δράσης οικονομικής ενίσχυσης για αναλύσεις μελιού και προϊόντων κυψέλης
Αύξηση της ποιότητας φιστικιού μέσα από ισορροπημένη λίπανση και θρέψη.
Η νέα μας δημοσίευση για την καινοτομία στην παραγωγή της γκουάβα και της παπάγια
Μέλι και οι 11 απαραίτητες αναλύσεις-Τι νέο ζητάει η νομοθεσία
Νανοτεχνολογία στη λίπανση-Πλεονεκτήματα και κίνδυνοι
Ανταγωνισμός θρεπτικών συστατικών στις λιπάνσεις
Διακύμανση θρεπτικών συστατικών φύλλων ελιάς ανά εποχή με βάση την εμπειρία μας
Δημοσιεύτηκε και η νέα μας έρευνα για τη βοτανική προέλευση και αυθεντικότητα των μελιών
Ποιοτική κατάταξη ελαιολάδου-Τι είναι και ποιες αναλύσεις απαιτούνται από τη νομοθεσία.
Εκδόθηκε η νέα μας μελέτη πάνω στην αυθεντικότητα και νοθεία του μελιού
Παρουσίαση της έρευνας μας για τα μέλια στο μεγαλύτερο συνέδριο τροφίμων
Χημική Ανάλυση και Έλεγχoς Ποιότητας τροφίμων-E-learning
7 σημάδια τροφοπενίας ή/και τοξικότητας φύλλων με βάση τα αποτελέσματα φυλλοδιαγνωστικής
Μερίδα αναφοράς επί της ετικέτας τροφίμων, τι είναι γιατί απαιτείται;
Λήγει η εγγραφή στο σεμινάριο ποιότητας και νομοθεσίας μελιού
Ορθή πρακτική αγροτικών εργασιών για την αποφυγή και πρόληψη της νιτρορύπανσης
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο ποιότητας τροφίμων IFS-version 7
Λήγει η εγγραφή στο σεμινάριο για το σύστημα ποιότητας τροφίμων IFS-version 7
5 τελευταίες θέσεις μείνανε για το σεμινάριο Σύστημα Ποιότητας Τροφίμων IFS-Version 7.0
Μετατροπή μονάδων λίπανσης σε ακριβή ποσότητα λιπάσματος ανά στρέμμα
Τι ελέγχω στο μέλι μου και πως αξιολογώ τα αποτελέσματα-Παραδείγματα
Τι είναι η κουλτούρα εργαζομένων στη βιομηχανία τροφίμων και πώς επιτυγχάνεται
Διαπιστευμένο το χημείο μας για μέλια, ελαιόλαδα και νερά
Πόσο επηρεάζει η ποικιλία, το terroir, το ελαιοτριβείο και ο χρόνος μεταφοράς στο ελαιοτριβείο τις πολυφαινόλες;
Αποδοτικότητα drones στον αεροψεκασμό-Πειραματική μελέτη
Σύστημα Ποιότητας Τροφίμων IFS-Version 7.0
Σεμινάριο ποιότητας μελιού και απαιτήσεις νομοθεσίας
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στο σεμινάριο ISO 22000:2018
Λήγει σήμερα η προθεσμία εγγραφών στο σεμινάριο για τη λίπανση και θρέψη της καρυδιάς και αμυγδαλιάς και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων
Ποια είναι η βέλτιστη προκατεργασία για την καθυστέρηση της κρυστάλλωσης του μελιού;
Εξ αποστάσεως σεμινάριο για τη θρέψη καρυδιάς και αμυγδαλιάς και την ποιότητα των προϊόντων τους
Πώς επιδρά ο λόγος μαγνησίου προς κάλιο στην απόδοση της καλλιέργειας
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το webinar ISO 17025:2017-Διαπίστευση εργαστηρίων
ΛΗΓΕΙ ΣΗΜΕΡΑ η δυνατότητα εγγραφής στο webinar ISO 17025:2017-Διαπίστευση εργαστηρίων
5 τελευταίες θέσεις για το webinar ISO 17025:2017
Πώς διαβάζω μια ανάλυση εδάφους, 7 δείκτες που κρίνουν πολλά για την καλλιέργεια
Οι κίνδυνοι από το νερό άρδευσης στην καλλιέργεια
ISO 17025:2017-Webinar -Νέος κύκλος μαθημάτων
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στο σεμινάριο για τη λίπανση και θρέψη της ελιάς και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο της χημικής ανάλυσης και ελέγχου ποιότητας τροφίμων
5 τελευταίες θέσεις έμειναν για το σεμινάριο Χημική Ανάλυση-Έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Σεμινάριο για τη λίπανση και θρέψη της ελιάς και την παραγωγή ποιοτικών προϊόντων
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο της αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και διακριβώσεων
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο ανάλυσης ελαιόλαδου για ποιοτική κατάταξη και νοθεία
Σεμινάριο υπολογισμού αβεβαιότητας μετρήσεων σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 17025:2017
Ελαιόλαδο-Ποιοτικός έλεγχος και νοθεία-Σεμινάριο
Τοξικότητα ή τροφοπενία βορίου-Ίδια συμπτώματα, διαφορετική αντιμετώπιση
Αιθέρια έλαια-Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα χρήσης τους
Χημική ανάλυση και έλεγχος ποιότητας τροφίμων-Εξ αποστάσεως σεμινάριο
Τοξικότητα χλωριούχων σε φύλλα και καλλιέργειες-Συμπτώματα και αντιμετώπιση
Σεμινάριο χημικής ανάλυσης ελαιόλαδου και ποιοτικής κατάταξής του
Νέα υπηρεσία ετήσιας αγροτικής συμβουλευτικής για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας
Προβλήματα στην καλλιέργεια της μηλιάς
Καλοκαιρινή Προσφορά! Έκπτωση 20% σε όλα τα Σεμινάρια μας
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο θερινό μας σχολείο χημικών αναλύσεων και ποιοτικού ελέγχου τροφίμων-Ξεκινάμε τη Δευτέρα!!!!!
Θερινό σχολείο ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και εδάφους-Προλάβετε τις τελευταίες θέσεις
Βασιλιάς αντιοξειδωτικής δράσης το μέλι κουμαριάς
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο οικοτεχνίας
Οι νέες απαιτήσεις του ΕΦΕΤ για μονάδες παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου
Θερινό σχολείο ποιοτικού ελέγχου τροφίμων και εδάφους
Τελευταία ημέρα εγγραφών για το σεμινάριο HPLC και LC-MS/MS
Μετράμε 4 χρόνια λειτουργίας με πολλή αγάπη από εσάς
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το σεμινάριο HPLC και LC-MS/MS
Θερινό σχολείο χημείας και χημικής ανάλυσης 2021-Συνεχίζονται οι εγγραφές
5 τελευταίες θέσεις για το σεμινάριο οικοτεχνίας και ορθής λειτουργίας της
Ανακοινώθηκαν από τον ΕΦΕΤ οι νέες απαιτήσεις εγκαταστάσεων μελιού και τι θα ελέγχεται κατά την παρουσία τους
7 τελευταίες θέσεις μείνανε στο σεμινάριο HPLC και LC-MS/MS- Τεράστια συμμετοχή και ανταπόκριση
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στο σεμινάριο για το ποιοτικό ελαιόλαδο, τους ισχυρισμούς υγείας και την ετικέτα του
Διεθνής αναγνώριση της επιστημονικής κοινότητας στο Φθιωτικό ελαιόλαδο Λάμος και στο χημείο μας
Καλοκαιρινή Προσφορά στο σεμινάριο Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων-Χημική ανάλυση
7 Ισχυρισμοί υγείας ελαιόλαδου
Λήγει ΣΗΜΕΡΑ στις 21:00 η εγγραφή στο σεμινάριο ασφάλειας τροφίμων BRC έκδοση 8
3ο Θερινό σχολείο χημείας και χημικής ανάλυσης 2021-Συνεχίζονται οι εγγραφές
3 ημέρες έμειναν για την εγγραφή στο σεμινάριο ποιότητας τροφίμων BRC 8.0
Online Σεμινάριο HPLC και LC-MS/MS
Νέα μεγάλη ερευνητική δημοσίευση από το χημείο μας
BRC έκδοση 8.0-Τι αλλάζει στο ιδιαίτερα απαιτητικό πρότυπο ασφάλειας τροφίμων
Εξ αποστάσεως σεμινάριο για την οικοτεχνία και τη λειτουργία της
Τα δύο λάθη καταναλωτών μελιού και ελαιόλαδου που οδηγούν σε υποβάθμιση των προϊόντων
Σεμινάριο για το ποιοτικό ελαιόλαδο, τους ισχυρισμούς υγείας και την ετικέτα του
E-learning ISO 17025:2017-Διαπίστευση εργαστηρίων-Οι νέες απαιτήσεις
Λίπανση ελιάς-τι πρέπει να προσέξω;
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το webinar ISO 22000:2018-HACCP
Webinar ISO 22000:2018-Επιπλέον 5 θέσεις μετά το νέο sold out
Χαμηλές αποδόσεις στο ακτινίδιο και πιθανές αιτίες
5 τελευταίες θέσεις στο webinar ISO 22000:2018-Απίστευτη συμμετοχή
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο εσωτερικού επιθεωρητή ISO 17025:2017
Λήγει η προθεσμία εγγραφής στο σεμινάριο εσωτερικής επιθεώρησης ISO17025:2017
Πιθανές αιτίες για χαμηλές αποδόσεις στην καλλιέργεια καρυδιάς
BRC έκδοση 8.0-Webinar για τις νέες απαιτήσεις
Τι πρέπει να ελέγχω σε μια εσωτερική επιθεώρηση κατά ISO 17025:2017
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο ISO 17025:2017
Live webinar ISO 22000:2018-HACCP-Όλες οι αναθεωρήσεις
5 τελευταίες θέσεις απομείνανε για το webinar ISO 17025:2017
7 χρήσιμοι και ίσως άγνωστοι ισχυρισμοί υγείας και διατροφής
Χρήση ατταπουλγίτη ως εδαφοβελτιωτικό-Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα
Ανάλυση ελαιόλαδου-E-learning
Χημική ανάλυση και ποιότητα τροφίμων-Ε-learning
Αντιοξειδωτική ικανότητα τροφίμων σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του USDA
Σεμινάριο ISO 17025:2017-Διαπίστευση εργαστηρίων-Οι νέες απαιτήσεις
Τρεις τελευταίες ημέρες εγγραφών στη Χημική Ανάλυση Έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το σεμινάριο Χημική Ανάλυση-Έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Τι αναλύσεις χρειάζονται για το ελαιόλαδο μου και πως αποδεικνύεται η αξία του;
Τελευταία ημέρα εγγραφών στο σεμινάριο της αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και διακριβώσεων
5 τελευταίες θέσεις έμειναν στο Webinar υπολογισμού αβεβαιότητας
Webinar Χημική ανάλυση και ποιότητα τροφίμων-Λίγες θέσεις μείνανε ακόμα
Λίγες θέσεις μείνανε για το Webinar του υπολογισμού αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων, δοκιμών και διακριβώσεων
Ισχυρισμός υγείας ελαιόλαδου και πολυφαινόλες
Ανάλυση εδάφους, πότε και πώς
7 συχνές απορίες μελισσοκόμων
Webinar-Χημική ανάλυση και ποιότητα τροφίμων
Λήγει αύριο η καλοκαιρινή μας προσφορά για τα online σεμινάρια μας
Webinar-Υπολογισμός αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων, δοκιμών και διακριβώσεων
Webinar για τη διαχείριση της πανδημίας COVID-19 από βιομηχανία, τουριστικές επιχειρήσεις και καταστήματα μαζικής εστίασης
Μία τελευταία θέση για το θερινό σχολείο χημικών αναλύσεων
Χημική ανάλυση και ποιότητα τροφίμων-Καλοκαιρινή προσφορά
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στο θερινό σχολείο χημικής ανάλυσης
Η ανάλυση εδάφους κλειδί για την ορθή επιλογή καλλιέργειας με υψηλές αποδόσεις
Θερινό σχολείο χημικής ανάλυσης-Λήγουν οι εγγραφές
Online σεμινάριο για εξαγωγή στις ΗΠΑ-Λήγουν αύριο οι εγγραφές
Αναλύσεις μελιού: τι προβλέπει η νομοθεσία;
Έλαιο ροδιού υψηλής καθαρότητας σε πουνικικό οξύ μέσω ειδικής προκατεργασίας
Το θερινό σχολείο χημικών αναλύσεων 2020 ξεκινάει σε ένα μήνα με τεράστια συμμετοχή
Legionella: H νέα εγκύκλιος για τα ξενοδοχεία λόγω έκτακτων μέτρων για τη διασπορά του SARS-CoV2 (COVID-19)
Δημιουργώντας το γυρεολογικό άτλαντα της Στερεάς Ελλάδας
ISO 17025:2017 και ISO 22000:2018 σε μορφή e-learning για άμεση πιστοποίηση και γνώση
Θερινό σχολείο χημικής ανάλυσης 2020-Συνεχίζονται οι εγγραφές
Οργανοληπτικός έλεγχος ελαιολάδου και σύνδεση του με το περιεχόμενο πολυφαινολών
Χημική ανάλυση και ποιότητα τροφίμων-Ε-learning
Χημική ανάλυση και ποιότητα τροφίμων-Λήγει η έκπτωση αγοράς του αύριο 31/05/2020
Εξαγωγή στις ΗΠΑ-Πως κάνω εγγραφή στον FDA και πως πρέπει να είναι η ετικέτα τροφίμων-Online σεμινάριο
Οδηγός επανεκκίνησης για τη μαζική εστίαση
Θερινό σχολείο χημείας και χημικής ανάλυσης 2020-Συνεχίζονται οι εγγραφές
Ε-learning-Χημική ανάλυση και ποιότητα τροφίμων-Παρατείνεται η έκπτωση αγοράς έως 31/05/2020
Τροφοπενίες και που οφείλονται, φυλλοδιαγνωστική εξέταση για πρόληψη και αντιμετώπιση
Σχολείο χημικών αναλύσεων εξ αποστάσεως-Λίγες θέσεις απομείνανε
Στις 30/04/2020 λήγει η έκπτωση για όλα τα e-learning του ελέγχου τροφίμων
Χημική Ανάλυση και Έλεγχος ποιότητας τροφίμων σε μορφή e-learning για άμεση πιστοποίηση και γνώση
Που υπερτερεί και που μειονεκτεί το ελληνικό μέλι έναντι του Manuka
Η διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης-Vegan, vegeterian ή μεσογειακή διατροφή;
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το δεύτερο εξ αποστάσεως θερινό σχολείο χημικών αναλύσεων
Το ISO 22000:2018 τώρα σε e-learning
Περιεκτικότητα φυτών για χλωρή λίπανση
Μένουμε σπίτι με πολλά θέματα τηλεκπαίδευσης
Η έννοια του terroir για κρασί και ελαιόλαδο
Μένουμε σπίτι-Προστατεύουμε όσους αγαπάμε
Λήγει ΣΗΜΕΡΑ η έκπτωση για εγγραφή στο σεμινάριο ISO 22000:2018-HACCP
Νέα πρόστιμα από τον ΕΦΕΤ σε επιχειρήσεις τροφίμων
Αυτό το Σαββατοκύριακο το εξ αποστάσεως σεμινάριο για το BRC Food Safety
Μέχρι τις 21:00 σήμερα οι εγγραφές για το webinar BRC GLOBAL FOOD SAFETY STANDARD
Λίπανση ελιάς-πόσο και πότε
5 τελευταίες θέσεις για το webinar ISO 22000:2018
Λήγει η εγγραφή για το σεμινάριο 50+1 ερωτήσεις επιθεωρήσεων συστημάτων ασφάλειας τροφίμων BRC και ISO 22000
Σύστημα BRC και ISO 22000:2018-Tα SOS των εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων
Μελισσοτροφές και κίνδυνοι
Απαιτήσεις καλλιέργειας καλαμποκιού για υψηλή απόδοση
Μέχρι τις 21:00 σήμερα λήγει η εγγραφή για το εξ αποστάσεως σεμινάριο ISO 17025:2017-Διαπίστευση χημικών εργαστηρίων
Ταχύρρυθμη εκπαίδευση και πιστοποίηση στο πρότυπο ISO 17025:2017 από την άνεση του σπιτιού σας
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών στο εξ αποστάσεως σεμινάριο ISO 17025-Διαπίστευση Χημικών εργαστηρίων
Το 2019 φεύγει με μία ακόμα μεγάλη δημοσίευση από το χημείο μας!!!
Δύο δυνατά σεμινάρια για την ασφάλεια τροφίμων-Πρότυπο BRC και σεμινάριο εσωτερικών και εξωτερικών επιθεωρήσεων
Καλλιέργεια καστανιάς-Απαιτήσεις εδάφους
5 συχνές ερωτήσεις ελαιοπαραγωγών για την ποιότητα του ελαιολάδου τους
5 τελευταίες θέσεις για το εξ αποστάσεως σεμινάριο του ISO 17025:2017
Online σεμινάριο για τον προσδιορισμό λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα με αεριοχρωματογραφία
Εκπαιδεύοντας-Πώς οργανώνω το κατάστημα μου σύμφωνα με τους οδηγούς υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων του ΕΦΕΤ
Αναλύσεις ελαιολάδου-τι μας δείχνει η κάθε παράμετρος;
Οι εγγραφές για το σεμινάριο ISO 17025:2017 συνεχίζονται!!!
Σήμερα ΛΗΓΕΙ Η ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕ ΕΚΠΤΩΣΗ για το σεμινάριο της Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου ποιότητας τροφίμων
Σε 3 ημέρες ΛΗΓΕΙ η εγγραφή με έκπτωση για το webinar της Χημικής Ανάλυσης και ελέγχου ποιότητας τροφίμων
5 τελευταίες θέσεις μείνανε στο webinar της χημικής ανάλυσης και ελέγχου ποιότητας τροφίμων
Πως να επιλέξω την εδαφολογική ανάλυση που ταιριάζει στη δική μου καλλιέργεια
Πώς επικυρώνω μία αναλυτική μέθοδο κατά τη διάρκεια της χημικής ανάλυσης και ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
Τελευταία ημέρα εγγραφών με έκπτωση για το σεμινάριο της εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης οξύτητας και τιμών κ ελαιόλαδου
Πώς γίνεται η χημική ανάλυση οξύτητας και τιμών Κ ελαιολάδου και πώς μπορώ να αντιληφθώ τη νοθεία από σπορέλαια; -Webinar εξειδικευμένης γνώσης
Που τελικά υπερτερεί το αγουρέλαιο και πως επηρεάζει η θερμοκρασία έκθλιψης;
Απευθείας γρήγορη και εύκολη εγγραφή στο webinar Χημική Ανάλυση και Έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Τι είναι ο ισχυρισμός υγείας και διατροφής και πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην ετικέτα ενός τροφίμου;
Λήγει σήμερα η έκπτωση για εγγραφή στο σεμινάριο προσδιορισμού βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα
Webinars Οκτωβρίου-προσαρμοσμένα στη σύγχρονη εξειδικευμένη αγορά εργασίας
Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το σεμινάριο της απάτης τροφίμων
Webinar Απάτη τροφίμων-Food Fraud-Τελευταία εβδομάδα εγγραφών
Καλλιέργεια φιστικιάς-Απαιτήσεις εδάφους
Webinar- πως προσδιορίζω βαρέα μέταλλα σε τρόφιμα-Μέθοδος και επικύρωση
Ανάλυση φύλλων καλλιέργειας ακτινιδιάς-Διάγνωση και πρόληψη
7 απορίες για την ετικέτα τροφίμων
Ο πρώτος οδηγός ορθής πρακτικής για Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς σταθμούς και Κέντρα Προσχολικής Αγωγής.
Απάτη τροφίμων-Το must-have webinar του 2020
Τελευταία εβδομάδα έκπτωσης 25% για όλα τα e-learning μας
Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες για τα σεμινάρια χημικής ανάλυσης και ποιοτικού ελέγχου τροφίμων της νέας περιόδου
Τροφοπενίες στην καλλιέργεια βαμβακιού-Απαραίτητη η φυλλοδιαγνωστική αυτή την περίοδο
Χημική ανάλυση και έλεγχος ποιότητας τροφίμων σε e-learning για αρχάριους και προχωρημένους
Λήγει αύριο Τρίτη η εγγραφή με έκπτωση για το θερινό σχολείο χημικών αναλύσεων
Με περηφάνια σας παρουσιάζουμε τη νέα μεγάλη επιστημονική μας δημοσίευση για το μέλι
ISO 17025:2017 και ISO 22000:2018 σε μορφή e-learning για άμεση πιστοποίηση και γνώση
Πως θα με βοηθήσει το θερινό σχολείο χημικών αναλύσεων;
Τι ισχύει με το νέο κωδικό άμεσης διάθεσης μελιού από το μελισσοκόμο
Είστε έτοιμοι για εμβάθυνση των γνώσεων σας στη χημική ανάλυση τροφίμων και εδάφους;
Συμμετοχή στο δεύτερο διεθνές συνέδριο χημείας τροφίμων της Ισπανίας με δύο δημοσιεύσεις και στόχο την ανάδειξη τοπικών προϊόντων και παραγωγών
Σπουδαία η συμμετοχή στο θερινό μας σχολείο εκμάθησης χημικών αναλύσεων-Συνεχίζονται οι εγγραφές
Τα αλλεργιογόνα στα τρόφιμα και οι οδηγίες του ΕΦΕΤ για τις επιχειρήσεις μαζικής εστίασης
Θερινό σχολείο χημείας και χημικής ανάλυσης 2019-Συνεχίζονται οι εγγραφές
Χημική ανάλυση νερού, φυσιολογικές τιμές πόσιμου νερού και προτάσεις φίλτρων
Λίπανση ελιάς και φυλλοδιαγνωστική εξέταση
Το πρώτο εξ αποστάσεως θερινό σχολείο χημικών αναλύσεων στην Ελλάδα είναι πραγματικότητα
ISO 17025:2017 και ISO 22000:2018 σε μορφή e-learning για να πάρετε γνώση και πιστοποίηση από την άνεση του σπιτιού σας
Λυκίσκος, οι απαιτήσεις για την καλλιέργεια του φυτού με τις θεραπευτικές ιδιότητες
Βασιλικός πολτός-Ποιες αναλύσεις επιβάλλει η νομοθεσία
Τελευταία ημέρα εγγραφών με έκπτωση για το σεμινάριο της Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου ποιότητας τροφίμων η αυριανή
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το εξ αποστάσεως σεμινάριο Χημική Ανάλυση-Έλεγχος ποιότητας τροφίμων
Ανάλυση εδάφους σε φυσιολογικές τιμές
Webinar ISO 22000-Από αρχάριος κατέκτησε τον κόσμο της βιομηχανίας τροφίμων
Λήγει σήμερα η έκπτωση για εγγραφή στο σεμινάριο ISO 22000-HACCP
Ότι πιο νέο στη χημική ανάλυση και την ποιότητα των τροφίμων σε ένα σεμινάριο-Κρατήστε τώρα τη θέση σας
Υποχρεωτική η ανάλυση εδάφους για την εγκατάσταση αμπελώνα
Γίνετε από τους πρώτους που θα εκπαιδευτείτε στο σχεδιασμό πλάνου για την απάτη τροφίμων στη βιομηχανία-Εξ αποστάσεως σεμινάριο
9 συμβουλές για το πως μια οικοτεχνία παραδοσιακών ελληνικών προϊόντων μπορεί να διαφοροποιηθεί
Συνεχίζονται οι εγγραφές για το εαρινό τμήμα της Χημικής Ανάλυσης-Ελέγχου Ποιότητας Τροφίμων
Δώστε στο χωράφι σας τη σωστή ποσότητα λιπασμάτων
Μάθε τα πάντα για το ISO 22000-HACCP και δούλεψε στις μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων
Λήγει αύριο η εγγραφή με έκπτωση του σεμιναρίου ISO 17025-Διαπίστευση εργαστηρίων
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το εξ αποστάσεως σεμινάριο ISO 17025-Διαπίστευση χημικών εργαστηρίων
Webinar-Απάτη τροφίμων-Food Fraud, προαπαιτούμενο για το πρότυπο IFS
Απαιτήσεις εδάφους για καλλιέργεια φιστικιάς, καρυδιάς, αμυγδαλιάς και φουντουκιάς
Όταν η Στερεά Ελλάδα μένει χωρίς ανώτατη εκπαίδευση εμείς συνεχίζουμε με επιστημονικές δημοσιεύσεις
Η καλλιέργεια της ελιάς και οι απαιτήσεις της
Έχω φούρνο, ζαχαροπλαστείο, καφέ, ταβέρνα, τι πρέπει να προσέχω σύμφωνα με τις νέες διατάξεις;
Σεμινάριο ISO 17025-Διαπίστευση-Τελευταίες 5 θέσεις
Καινοτόμα προϊόντα-Χυμοί με λιγότερα σάκχαρα και περισσότερες φυτικές ίνες
Μην χάσετε το σεμινάριο για το ISO 17025-Ελάχιστες θέσεις μείνανε
Οι 5 κορυφαίες τροφές για ενίσχυση της μνήμης
5 επιπλέον θέσεις ανοίξανε για το σεμινάριο ISO 17025- Διαπίστευση χημικών εργαστηρίων λόγω μεγάλης ζήτησης
Η HMF δεν περιέχεται μόνο στο μέλι. Δείτε ένα κατάλογο με την περιεκτικότητα της σε διάφορα τρόφιμα
Οδηγός χημικών αναλύσεων εδάφους
Λήγει αύριο η εγγραφή για το σεμινάριο της εξειδικευμένης ανάλυσης λιπαρών οξέων με GC-FID
Λήγει αύριο η έκπτωση για την εγγραφή στο σεμινάριο της εκπαίδευσης επιστημονικών υπευθύνων καταστημάτων μαζικής εστίασης
5 θέσεις μείνανε για το σεμινάριο ISO 22000:2018 εφόδιο για εύρεση εργασίας στη βιομηχανία τροφίμων
Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το σεμινάριο ανάδειξης επιχειρήσεων μέσω facebook και social media
Ποιες παραμέτρους επηρεάζει ο δάκος στην ποιότητα του ελαιολάδου
Μάθετε πως γίνεται η ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων μέσα σε 4 ώρες και ξεχωρίστε στην αγορά εργασίας
Γίνετε επιστημονικός υπεύθυνος επιχειρήσεων μαζικής εστίασης-Webinar
Λήγει αύριο η εγγραφή για το σεμινάριο της γλώσσας του σώματος που αποτελεί εφόδιο για να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας
Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το σεμινάριο χημικής ανάλυσης ποιοτικού ελέγχου και νοθείας τροφίμων
5 επιπλέον θέσεις ανοίξανε για το σεμινάριο του ποιοτικού ελέγχου των τροφίμων
Οδηγός χημικών αναλύσεων ελαιολάδου
Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το σεμινάριο αναλύσεων ελαιολάδου
Μάθετε πως γίνονται οι απαραίτητες αναλύσεις ελαιολάδου και η ανίχνευση νοθείας.
Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το σεμινάριο με θέμα Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια τροφίμων στη σύγχρονη βιομηχανία
2 μέρες μείνανε για την εγγραφή στο σεμινάριο που θα σας κάνει ειδικό στις αναλύσεις ελαιολάδου
Ζωοτροφές-Τι πρέπει να ελέγχω;
Τεχνική και εξειδικευμένη επιστημονική κατάρτιση από τον πλέον ειδικό στα τρόφιμα σε μόλις 5 ώρες
Μεγάλο σεμινάριο με θέμα τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, τη χημική ανάλυση και τη νοθεία στα τρόφιμα
Μάθετε τα πάντα για τα τρόφιμα και τον έλεγχο της ποιότητας τους μέσα σε 18 ώρες
Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το μεγάλο σεμινάριο εκπαίδευσης ελαιοπαραγωγών και τυποποιητών που θα πραγματοποιηθεί στη Λαμία με δυνατότητα παρακολούθησης και μέσω e-learning
Μεγάλο σεμινάριο για τα τρόφιμα με εισηγητή τον κ. Προεστό, επίκουρο καθηγητή Χημείας-Κρατήστε άμεσα θέση
Μεγάλο σεμινάριο για την ετικέτα τροφίμων-Πλήρης εκπαίδευση για να ξεχωρίσετε στη βιομηχανία τροφίμων
5 τελευταίες θέσεις μείνανε για το σεμινάριο χημικής ανάλυσης βαρέων μετάλλων-Ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή
Ακρυλαμίδιο-Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να μπουν σε διαδικασία ελέγχου του
Το μοναδικό στην Ελλάδα σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα-Κρατήστε άμεσα τη θέση σας
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα 15 διαφορετικών τύπων μελιού
Νέοι κύκλοι σεμιναρίων της Webinarium για το 2018-2019.
E-learning: Χημική Ανάλυση Ελαιολάδου και Φαινόμενα Νοθείας.
Συνεργασία του χημείου μας με την Hydrosys στα πλαίσια πιστοποίησης της καταλληλότητας νερού εσωτερικών δικτύων air condition
Εξ αποστάσεως εκπαίδευση μελισσοκόμων
E-learning: βαρέα μέταλλα σε τρόφιμα, πως θα τα προσδιορίσω;
Φυλλοδιαγνωστική εξέταση καρυδιάς
Το e-learning που θα σας κάνει περιζήτητους στη βιομηχανία τροφίμων
Μάθε τα μυστικά της ανάλυσης ελαιολάδου με το εξειδικευμένο e-learning που δημιουργήσαμε για εσάς
Ιούλιος-Ο μήνας της φυλλοδιαγνωστικής της ελιάς
Συνεργασία του χημείου μας με το τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Πελοποννήσου για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων
ISO 17025, το απαραίτητο e-learning για όσους θέλουν να ασχοληθούν με τη χημική ανάλυση
Το σπουδαίο e-learning μάθημα για τη μελισσοκομία, τον ποιοτικό έλεγχο του μελιού και την προώθηση του
Το e-learning που αποτελεί μεγάλο εφόδιο για το χώρο της ανάλυσης και των τροφίμων
Πως μπορώ να προσφέρω καινοτόμα προϊόντα στην αγορά τροφίμων;
Γιορτάζουμε τον ένα χρόνο λειτουργίας μας!!!
Φυλλοδιαγνωστική εξέταση αμπελιού
Τελειώνουν οι εγγραφές για το μεγάλο σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης ελαιολάδων
Olivanates μια οικογενειακή επιχείρηση που επενδύει στην έρευνα των προϊόντων της.
Μάθετε πως να προωθείτε τα δικά σας μοναδικά προϊόντα!!!
5 τελευταίες θέσεις μείνανε για το σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης τιμών Κ και οξύτητας ελαιολάδου
Λήγουν αύριο οι εγγραφές για 2 πολύ σημαντικά σεμινάρια που αφορούν την προώθηση των δικών σας προϊόντων
Δημοσιεύτηκε η νέα μας μελέτη που αφορά τη διακύμανση των συγκεντρώσεων βαρέων μετάλλων στο ελατόδασος του Τυμφρηστού
Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων - Ισχυρισμοί Υγείας για Ανάδειξη Προϊόντων
Πρόταση της EFSA για αλλαγή του νομοθετικού ορίου για την fluazifop-P στην τομάτα
Λίγες θέσεις μείνανε για το μεγάλο σεμινάριο εξειδικευμένης ανάλυσης οξύτητας και τιμών Κ ελαιολάδου
Σεμινάρια για να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και το βιογραφικό σας
Άρχισαν οι εγγραφές για το σεμινάριο Εξειδικευμένης Χημικής Ανάλυσης Ελαιολάδου.
Τι αναλύσεις χρειάζονται για το μέλι και τι μου δείχνει η κάθε παράμετρος
Απαιτήσεις εδάφους και κλίματος για την καλλιέργεια γλυκάνισου
Διαγωνισμός γευσιγνωσίας ελαιολάδου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Καλαμάτας
Legionella: Σε ποιες επιχειρήσεις είναι απαραίτητος ο έλεγχος της
Πώς να παράγω υψηλής ποιότητας εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο;
Σημαντικά e-learning για την αγορά εργασίας, αγοράστε τα σήμερα!
Ποια τρόφιμα περιέχουν Βιταμίνη D;
Η νέα διάταξη που αφορά το νερό ανθρώπινης κατανάλωσης
Ενημερωτική Ημερίδα του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας για τις επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών.
Συμμετοχή του χημείου μας στο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας
Μπορώ να βάλω στο προϊόν μου ισχυρισμό που να αφορά την απουσία προσθέτων;
Τι πρέπει να κάνω για να κατοχυρώσω ένα νέο τρόφιμο;
Λήγει η εγγραφή με έκπτωση στο σεμινάριο Διαθρεπτική Επισήμανση Τροφίμων-Ισχυρισμοί Υγείας
Είναι το φίλτρο που χρησιμοποιώ κατάλληλο για το δικό μου νερό;
Κερδίστε έκπτωση 20% για το σεμινάριο της Διαθρεπτικής Επισήμανσης Τροφίμων
Πως να χρησιμοποιήσω τα social media ώστε να προβληθώ εγώ ή η επιχείρηση μου;
Τελευταία ημέρα έκπτωσης για το σεμινάριο Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου Ποιότητας Τροφίμων!
Δύο νέα μεγάλα σεμινάρια, εφόδιο για όσους βρίσκονται σε φάση αναζήτησης εργασίας
Τι πρέπει νομοθετικά να ελέγχω στο δικό μου τσίπουρο;
Η περιεκτικότητα ανόργανου αρσενικού σε διάφορα ρύζια της Ελληνικής αγοράς
Ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το μεγάλο σεμινάριο του Ποιοτικού Ελέγχου Τροφίμων
Λίγες μέρες απομένουν για να προλάβετε την έκπτωση για το σεμινάριο Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα.
Νέα μεγάλη δημοσίευση από το χημείο μας
Σεμινάριο Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου Ποιότητας Τροφίμων
Σεμινάριο Εξειδικευμένης Χημικής Ανάλυσης Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα.
Βασικά λάθη που κάνουμε κατά τον χειρισμό και τη συντήρηση των τροφίμων.
Ο κίνδυνος από τις μελισσοτροφές
3 μόνο ημέρες έμειναν για την έγγραφη με έκπτωση στο σεμινάριο εξειδικευμένης ανάλυσης λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα με GC-FID
Το νέο σύγγραμμα του χημείου μας δημοσιεύτηκε στη δέκατη έκδοση του Environmental and Agricultural Research Summaries
7 λόγοι για να παρακολουθήσω το νέο σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης λιπαρών οξέων με GC-FID
Πως μπορεί το νερό με το οποίο ποτίζω, να επηρεάσει την απόδοση της καλλιέργειας μου;
3ος Κύκλος Σεμιναρίου Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων
Εσείς που θα κάνετε φέτος την ανάλυση του εδάφους σας;
Στις 4 Φεβρουαρίου θα λάβει χώρα το μοναδικό στην Ελλάδα εξ αποστάσεως σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα με GC-FID
Συμμετοχή στον Διεθνή Διαγωνισμό Ελαιολάδου EVO-IOOC 2018
Τελευταίες 2 ημέρες για την εγγραφή στο σεμινάριο Διαπίστευση Χημικών Εργαστηρίων-ISO 17025, με έκπτωση 20%
Οδηγός ορθής πρακτικής οικοτεχνιών
Καλά Χριστούγεννα σε όλους με υγεία!!!
Μεγάλο σεμινάριο για την ανάδειξη της πραγματικής αξίας του δικού σας μελιού!!!
Η διαθρεπτική επισήμανση για εξαγωγή στις ΗΠΑ με βάση τον FDA άλλαξε
Πώς μπορώ να στηρίξω ισχυρισμό υγείας και διατροφής για το ελαιόλαδο μου;
Τι θα μάθω στο νέο σεμινάριο ISO 17025;
Ανάλυση εδάφους για καλλιέργεια καρυδιάς
Βήματα για την επιλογή μιας νέας καλλιέργειας
Νοθεία ελαιολάδου, πώς να την αναγνωρίσω και ποιες είναι οι κινήσεις που πρέπει να κάνω
Πώς θα με βοηθήσει το σεμινάριο για το ISO 17025;
Άρχισαν οι εγγραφές για το μεγάλο σεμινάριο που αφορά τη διαπίστευση χημικών εργαστηρίων κατά ISO 17025
Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το σεμινάριο της διαθρεπτικής επισήμανσης τροφίμων-Προλάβετε τις λίγες κενές θέσεις
Ανάλυση μελιού με βάση την κείμενη νομοθεσία
Νέο μεγάλο σεμινάριο που θα αφορά τις πωλήσεις και το Marketing στη χημεία και όχι μόνο
Πλήρης ανάλυση εδάφους από το χημείο μας για πιστοποίηση καταλληλότητας του για καλλιέργειες και συμβουλευτική ως προς την απαιτούμενη λίπανση
Πλήρης ανάλυση και πιστοποίηση ελαιολάδου από το χημείο μας με την απαραίτητη συμβουλευτική υποστήριξη
Σεμινάριο για την επισήμανση των τροφίμων-Ενισχύστε το βιογραφικό σας μέσα από εξειδικευμένη γνώση-Δώστε στα προϊόντα σας προστιθέμενη αξία
Ιδιαίτεροι τύποι μελιού μέσα από την εμπειρία μας από την ανάλυση και προώθηση τους
Νέο μεγάλο σεμινάριο πάνω στη διαθρεπτική επισήμανση των τροφίμων και τους ισχυρισμούς υγείας για ανάδειξη προϊόντων
Ανάλυση εδάφους για καλλιέργεια κλωστικής κάνναβης
8 συχνές ερωτήσεις καταναλωτών για το ελαιόλαδο
Παρασκευή φυτικών προϊόντων και αιθέριων ελαίων-Απαιτήσεις νομοθεσίας
Εδαφολογικές συνθήκες για καλλιέργεια παυλώνιας
Μεγάλο σεμινάριο με θέμα τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων, τη χημική ανάλυση και τη νοθεία στα τρόφιμα
Ανάλυση εδάφους για καλλιέργεια βαλσαμόχορτου
Πώς αναμένεται να είναι το φετινό ελαιόλαδο στην Ελλάδα;
Τελειώνουν οι εγγραφές για το μεγάλο σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης λιπαρών οξέων
Νέα ανάκληση από τον ΕΦΕΤ
Ένα ελληνικό μέλι με διεθνή αναγνώριση
Ανάλυση νερού για επιλογή φίλτρου
Φυλλοδιαγνωστική εξέταση εσπεριδοειδών
Εξειδικευμένη ανάλυση νερού για παρασκευή μπύρας
Μάθε τι συμβαίνει με τη γλουτένη
Ανάκληση ροφήματος σοκολάτας από τον ΕΦΕΤ
Είναι έτοιμη η επιχείρησή μου για έλεγχο σύμφωνα με τη νέα αγορανομική διάταξη 2161/2017;
Διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα "Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων με GC - FID σε Έλαια και Τρόφιμα"
Συμμετοχή στο 7ο συνέδριο European Food Safety & Standards
5 Λόγοι για να εγκαταστήσω σύστημα HACCP στην επιχείρησή μου.
Τεχνολογία και Αγροτικός Τομέας: Το μέλλον είναι εδώ!
Απαιτήσεις για την καλή θρέψη και ανάπτυξη της μηλιάς και αχλαδιάς
Ετικέτα μελιού για εξαγωγή
Μεγάλη διάκριση για το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου"
Συμβουλές προς τους γονείς για την αγορά ασφαλών σχολικών ειδών και παιχνιδιών
Συμβουλές και οδηγίες για βιολογική καλλιέργεια ελιάς
Μεγάλο σεμινάριο για τις απαιτήσεις του ISO 17025
Φυλλοδιαγνωστική εξέταση στην ελιά
Ανακοίνωση Ε.Φ.Ε.Τ. για κυκλοφορία αυγών και προϊόντων με επικίνδυνη ουσία!
Τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουμε με μέτρο!!!
Τι να προσέξω στο κρασί μου
Διοργάνωση χρήσιμου σεμιναρίου πάνω στη διαμόρφωση της ετικέτας τροφίμων
Τι να προσέχω στο νερό που δίνω στο παιδί μου;;;
Τελικά πόσο επικίνδυνο είναι το εξασθενές χρώμιο;;;
Τι νερό πίνουν διάφορες περιοχές της Ελλάδας
Επιστημονική Μελέτη: Ο Διατροφικός Κίνδυνος που έχουμε στο Ψυγείο μας!
Να δίνω στο παιδί μου μέλι;;;
Η αντιμικροβιακή δράση του μελιού!!!
ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ: ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ Ή ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;
Ρίγανη, η εναλλακτική καλλιέργεια που κερδίζει το σύγχρονο αγρότη
Χημικές ενώσεις που πρέπει να αποφεύγονται κατά την εγκυμοσύνη και το θηλασμό
Σοκάρουν την Ευρώπη οι αποκαλύψεις για την ανίχνευση Fipronil σε αυγά
Επίδραση της επεξεργασίας του τροφίμου στη θρεπτική του αξία
Νοθεία ελαιολάδου, πώς να την αναγνωρίσω;
Πώς να επιλέξω τη σωστή ανάλυση εδάφους;;;
Νέα Αγορανομική Διάταξη για την Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων
Εσωτερικό Πρότυπο: Φίλος ή Εχθρός;
Επτά απορίες των καταναλωτών για το μέλι που αγόρασαν
Ανόργανο αρσενικό σε παιδικές τροφές
Πόσο χρόνο να κρατώ στο ψυγείο μια ανοιχτή κονσέρβα;
Το ελαιόλαδο μου είναι νοθευμένο;
Η Εταιρεία
Ραπτοπούλου Καλομοίρα
Πασιάς Ιωάννης
Πολιτική Απορρήτου
Η Εταιρεία
Όροι και Προϋποθέσεις Χρήσης
Υπηρεσίες
Προώθηση Προϊόντων
Εκπαίδευση και Κατάρτιση
Ενημερωτικά Δελτία
Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας
Η Εταιρεία
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
Τυμφρηστού 181 Λαμία
+30.2231.2231.99
+30.694.954.3858
pasiaslab.gr
info@pasiaslab.gr
Φόρμα Επικοινωνίας
Ωράριο Λειτουργίας
Κλειστά
Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά
Πολιτική Απορρήτου
Ενημερωτικά Δελτία
Όροι Χρήσης
Site Map
RSS Feeds
Φόρμα Επικοινωνίας
×
×
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων
×
×
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Δέχομαι
Περισσότερα
×
×