Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Μία εβδομάδα έμεινε για να κρατήσετε τη δική σας θέση στο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webnar) της Χημικής ανάλυσης και Ελέγχου Ποιότητας τροφίμων. Το συγκεκριμένο σεμινάριο περιλαμβάνει όλες τις νέες εξελίξεις στο χώρο των τροφίμων και της χημικής τους ανάλυσης και για αυτό αποτελεί σημαντικό εφόδιο για την αγορά εργασίας. Ο κύκλος σεμιναρίων ολοκληρώνεται σε 6 ενότητες των 3 ωρών και περιλαμβάνει: 

1) Σύγχρονες χημικές τεχνικές

2) Σύστημα ποιότητας ISO 17025:2017

3) Σύστημα ποιότητας ISO 22000:2018-HACCP

4) Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων και ισχυρισμούς υγείας

5) Αναλύσεις λίπους, πρωτεϊνών, προφίλ λιπαρών, υγρασίας, τέφρας, ινών

6) Νοθεία τροφίμων.

Κρατήστε τώρα τη θέση σας έως 03/04/2019 και κερδίστε την έκπτωση έγκαιρης κράτησης (κόστος σεμιναρίου έως αυτή την ημερομηνία 154 ευρώ).

Το σεμινάριο θα διεξάγεται ζωντανά εξ αποστάσεως κάθε Κυριακή 11:00-14:00 από 07/04/2019 έως 19/05/2019. Επίσης παρέχεται και η δυνατότητα μαγνητοσκοπημένου βίντεο σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης.

Μετά το πέρας παρέχεται πιστοποίηση γνώσεων.

Εισηγητής του σεμιναρίου ο Δρ. Πασιάς Ιωάννης.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

 

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

 


Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

free shipping 1

Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.