Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η περίοδος από τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτέμβρη είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ακτινίδιο. Βρισκόμαστε στην περίοδο της ανάπτυξης του καρπού και επομένως η πρόληψη τυχόν ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η όποια λίπανση αυτή την περίοδο συνίσταται να γίνεται διαφυλλικά ώστε να εξασφαλιστεί ότι η πλειονότητα των θρεπτικών συστατικών θα περάσει στο φυτό. Τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών αυτήν την περίοδο για την ακτινιδιά είναι:

1) Άζωτο από 2.1-3%

2) Φωσφόρος από 0,15-0,3%

3) Κάλιο από 1.8-3%

4) Ασβέστιο από 1,5-3.5%

5) Λόγος αζώτου προς ασβέστιο από 0.8-1.5

6) Μαγνήσιο από 0.4-0,6%

7) Ψευδάργυρος από 12-50 ppm

8) Σίδηρος από 50-200 ppm

9) Μαγγάνιο από 40-250 ppm

10) Βόριο από 20-70 ppm

11) Χαλκός από 5-50 ppm.

Για περισσότερες πληροφορίες ή αν θέλετε να προχωρήσετε σε φυλλοδιαγνωστική ανάλυση παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

 

Πασιάς Ιωάννης
Author: Πασιάς ΙωάννηςWebsite: https://pasiaslab.gr/
Τεχνικός Υπεύθυνος Γενικού Χημείου «Πασιάς - Ραπτοπούλου», Επιστημονικός συνεργάτης Webinarium
Ειδικότητα:
Διδάκτωρ Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Περισσότερα άρθρα του συντάκτη:

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

free shipping 1

Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.