fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Ένα φρούτο σε σχέση με τον αντίστοιχο χυμό του έχει μεγαλύτερη θρεπτική αξία καθώς αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Αντίθετα ο χυμός είναι στην πραγματικότητα ένα μείγμα σακχάρων (11%) και νερού (89%). Στην προσπάθεια τους λοιπόν να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο επιστήμονες κατάφεραν να πετύχουν τη μετατροπή μεγάλου μέρους των σακχάρων του χυμού σε ίνες με τη χρήση ενζύμων.

Το συγκεκριμένο καινοτόμο προϊόν έχει ήδη μπει σε διαδικασία παραγωγής καθώς η πατέντα αγοράστηκε από μεγάλη εταιρεία παραγωγής χυμών. Το τελικό προϊόν διατηρεί όλα τα καλά των χυμών (ευχάριστη γεύση, υψηλή περιεκτικότητα βιταμινών κ.ά) ενώ έχει χαρακτηριστεί και ως πηγή ινών. Το μόνο που απομένει είναι να φανεί ο αντίκτυπος στην αγορά καθώς ο χυμός είναι περισσότερο στυφός σε σχέση με τους παραδοσιακούς χυμούς.   

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Πασιάς Ιωάννης
Author: Πασιάς ΙωάννηςWebsite: https://pasiaslab.gr/
Τεχνικός Υπεύθυνος Γενικού Χημείου «Πασιάς - Ραπτοπούλου», Επιστημονικός συνεργάτης Webinarium
Ειδικότητα:
Διδάκτωρ Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Περισσότερα άρθρα του συντάκτη:

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.