Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 από τις 11:00-15:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο για την εξειδικευμένη χημική ανάλυση βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα με την τεχνική της φασματομετρίας ατομικής απορρόφησης με φούρνο γραφίτη. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι από τις πλέον απαραίτητες στην αγορά εργασίας καθώς τα τρόφιμα διέπονται από αυστηρή νομοθεσία (ΕΚ 1881/2006).

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μελετηθεί διεξοδικά η διαδικασία προσδιορισμού μολύβδου, καδμίου, αρσενικού, κλπ σε τρόφιμα ευρείας κατανάλωσης όπως παιδικές τροφές, λαχανικά, δημητριακά, προϊόντα γάλακτος κ.α, ενώ θα γίνει σύγκριση με τα απαιτούμενα ανώτατα όρια όπως αυτά περιγράφονται από την ευρωπαϊκή νομοθεσία 1881/2006.

Το κόστος του σεμιναρίου για έγκαιρη κράτηση έως 01/10/2019 ανέρχεται στα 60 ευρώ. Από το σεμινάριο παρέχεται πιστοποίηση. Για εγγραφή συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα ή επικοινωνήστε με το 2231 2231 99 από Δεύτερα έως Παρασκευή (09:00-17:00).

Αίτηση Εγγραφής στο Σεμινάριο
Απόδειξη Τιμολόγιο (Εάν επιθυμείτε τιμολόγιο, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία)

Πασιάς Ιωάννης
Author: Πασιάς ΙωάννηςWebsite: https://pasiaslab.gr/
Τεχνικός Υπεύθυνος Γενικού Χημείου «Πασιάς - Ραπτοπούλου», Επιστημονικός συνεργάτης Webinarium
Ειδικότητα:
Διδάκτωρ Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Περισσότερα άρθρα του συντάκτη:

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.