- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Με το Ν. 4235/2014 και την ΥΑ 4912/120862/2015, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει, δίνεται η δυνατότητα στον επαγγελματία αγρότη και στα μέλη της οικογένειάς του να κάνουν παραγωγή τροφίμων, μεταποιώντας τα αγροτικά προϊόντα δικής του παραγωγής. Τα τρόφιμα αυτά παρασκευάζονται στο χώρο της αγροτικής εκμετάλλευσης ή της αγροτικής κατοικίας, ο οποίος ονομάζεται μονάδα τροφίμων οικοτεχνικής παρασκευής (ή Οικοτεχνία).
Ποιες είναι όμως οι απαραίτητες προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων που επιβάλλονται για τη λειτουργία τους ώστε να είναι σύμφωνες με τις διατάξεις της νομοθεσίας και τη σύσταση του ΕΦΕΤ. Όλα αυτά παρουσιάζονται σε ένα σεμινάριο το οποίο παρασκευάστηκε βασισμένη στην εμπειρία μας και μετά από τη μεγάλη δική σας ζήτηση.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η:
Το εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) έχει συνολική διάρκεια 4 ωρών και θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου 2021 και ώρες 16:00 έως 20:00. Από το σεμινάριο παρέχεται πιστοποίηση και το κόστος του είναι στα 60 ευρώ.
Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας ακολουθήστε μας στο facebook και κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων