- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Μια ακόμη μεγάλη επιτυχία του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" αποτελεί η δημοσίευση του κεφαλαίου μας με θέμα την επίδραση των τεχνολογιών κονσερβοποίησης και προκατεργασίας τροφίμων στην διαθρεπτική τους αξία συμπεριλήφθηκε για δημοσίευση στην δέκατη έκδοση του βιβλίου Environmental and Agricultural Research Summaries του διεθνούς επιστημονικού οίκου NOVA Publishers. Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο συμμετείχαν η κα Ραπτοπούλου Καλομοίρα, Διευθυντής του Εργαστηρίου, ο κ. Πασιάς Ιωάννης, Υπεύθυνος ποιότητας του Εργαστηρίου, ο κ. Προεστός Χαράλαμπος, Επίκουρος Καθηγητής του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών και ο κ.Θωμαΐδης Νικόλαος, Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Στο συγκεκριμένο κεφάλαιο παρουσιάζονται αναλυτικά όλες εκείνες οι διαδικασίες που ακολουθούνται από τη βιομηχανία στο θέμα συντήρησης και συσκευασίας των τροφίμων και γίνεται λεπτομερής αναφορά στην επίδραση που έχουν στη διαθρεπτική αξία των κύριων κατηγοριών τροφίμων, όπως λαχανικά, ψάρια, κρέας κ.ά.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων