- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" με περηφάνια ανακοινώνει τη νέα δημοσίευση του υπεύθυνου ποιότητας της κ. Πασιά Ιωάννη με θέμα την ανάπτυξη μεθόδου HILIC-UV για τον προσδιορισμό νουκλεοτιδίων σε ψάρια. Η συγκεκριμένη εργασία πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την επίβλεψη του επιστημονικού υπευθύνου κ. Θωμαΐδη Νικόλαου και τη συμμετοχή εκλεκτών επιστημόνων. Σκοπός της συγκεκριμένης εργασίας ήταν η ανάπτυξη μεθόδου για εξαγωγή δείκτη φρεσκότητας αλιευμάτων. Η εργασία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Food Chemistry (Volume 248, 2018, pp. 70-77).
Ο κ. Πασιάς Ιωάννης είναι υπεύθυνος ποιότητας του χημείου μας και επιστημονικός υπεύθυνος της Webinarium ενώ θα αποτελέσει το βασικό εισηγητή στα παρακάτω ενδιαφέροντα σεμινάρια:
1) Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προφίλ Λιπαρών Οξέων.
2) Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων
3) Εξειδικευμένη χημική ανάλυση προσδιορισμού βαρέων μετάλλων και μεταλλοειδών σε τρόφιμα
4) Διαθρεπτική επισήμανσ τροφίμων-Ισχυρισμοί υγείας για ανάδειξη προϊόντων
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
>
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων