- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Τελευταία ημέρα εγγραφών με έκπτωση η σημερινή για το σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Προεστό Χαράλαμπο, επίκουρο καθηγητή χημείας τροφίμων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - Τα Πάντα για τη Σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως (webinar) το Σάββατο 13 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 16:00.
Στο σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι εξής ενότητες
1) Γάλα & Γαλακτοκομικά προϊόντα
2) Κρέας, κρεατοσκευάσματα, Αλιεύματα & Mέλι
3) Φρούτα, Λαχανικά & Δημητριακά
4) Λίπη και έλαια
5) Αλκοολούχα ποτά Τεχνολογία παρασκευής οίνου και ζύθου.
Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσους ασχολούνται ή θέλουν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία τροφίμων από την παραλαβή έως τη μεταποίηση. Ιδιαίτερα σημαντικό και για όλους τους φοιτητές ειδικοτήτων σχετικών με τρόφιμα καθώς τους παρέχεται ένα μεγάλο εφόδιο για την εύρεση εργασίας.
Το κόστος του σεμιναρίου για εγγραφή μέχρι 08/10/2018 (έκπτωση λόγω έγκαιρης κράτησης θέσης) ανέρχεται στα 144 ευρώ. Μετά το πέρας του σεμιναρίου θα σταλεί φάκελος που θα περιέχει: α) το πιστοποιητικό παρακολούθησης και β) δώρο φλασάκι με το πλούσιο υλικό του σεμιναρίου. Σε περίπτωση αδυναμίας παρακολούθησης αποστέλλεται κωδικός παρακολούθησης του μαγνητοσκοπημένου βίντεο με δυνατότητα επικοινωνίας με τον εισηγητή (e-learning).
Για online εγγραφή πατήστε ΕΔΩ
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων