fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου KALAMATA OLIVE OIL AWARDS. Η επίσημη παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν στις 14 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στον ξενοδοχειακό χώρο του ELITE CITYRESORT, με ομιλίες από ειδικούς  εισηγητές. Η αξιολόγηση των δειγμάτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ –ΔΗΜΗΤΡΑ στην Καλαμάτα. Επικεφαλής της επιτροπής είναι η κα Έφη Χριστοπούλου.

Μέρος στο διαγωνισμό μπορούν να λάβουν ελαιοπαραγωγοί, ελαιοτριβεία, συνεταιρισμοί, τυποποιητές, εταιρείες εξαγωγών και, γενικά, κάθε μορφής εταιρεία που παράγει, τυποποιεί και εμπορεύεται εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Τα δείγματα θα πρέπει να είναι αντιπροσωπευτικά μιας ποσότητας τουλάχιστον 3 tn που κυκλοφορεί τυποποιημένο νομίμως στην Ελληνική ή/και διεθνή αγορά. Η συμμετοχή προϋποθέτει αποδοχή των όρων του διαγωνισμού, κατάλληλη προετοιμασία και υποβολή της υποψηφιότητας εντός του χρονοδιαγράμματος

Τα ελαιόλαδα που θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό πρέπει - να ανήκουν στην κατηγορία του εξαιρετικά παρθένου - να προέρχονται από την περίοδο συγκομιδής της ελαιοκομικής περιόδου 2017 -2018 - να διακινούνται νόμιμα και τυποποιημένα στην αγορά για εμπορικό σκοπό - να έχουν παραδοθεί στην Γραμματεία της Οργανωτικής Επιτροπής (ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝ/ΣΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ συν. Φαραί, Καλαμάτα, Τ.Κ. 24100, τηλ. 27210 24590) μέχρι την Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018.

Μέχρι την ανωτέρω ημερομηνία, οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να προσκομίσουν τα δείγματά τους, μαζί με τη συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής. Η ευθύνη της έγκαιρης και σωστής αποστολής των δειγμάτων βαρύνει το συμμετέχοντα. Κάθε τύπος/συσκευασία ελαιολάδου που συμμετέχει πρέπει να συνοδεύεται από τα εξής έγγραφα:

α) Πλήρως και ορθά συμπληρωμένη δήλωση συμμετοχής δακτυλογραφημένη ή χειρόγραφη με ευανάγνωστα κεφαλαία γράμματα. (Δυσανάγνωστες ή λανθασμένα συμπληρωμένες δηλώσεις δεν θα λαμβάνονται υπόψη).

β) Όσον αφορά το διαγωνισμό ποιότητας τέσσερις (4) γυάλινες φιάλες ως εξής: οι 3 φιάλες 500ml σκουρόχρωμες τύπου MARASKA ή DORICA, σφραγισμένες χωρίς ετικέτα ή άλλα διακριτικά, συσκευασμένες σε έναν ενιαίο περιέκτη με τα στοιχεία του αποστολέα καθώς και μία επιπλέον φιάλη. ετικεταρισμένη με τα διακριτικά στοιχεία της εταιρείας. Η λήψη των δειγμάτων πρέπει να έχει γίνει από ομογενοποιημένη δεξαμενή τουλάχιστον 1 τόνου.

γ) Αναλυτικό πιστοποιητικό χημικής ανάλυσης περί περιεκτικότητας σε ελεύθερα οξέα, αριθμό υπεροξειδίων, K232 nm, K270 ή 268 nm, & ΔK, που να αποδεικνύουν την κατηγορία του. Σε περίπτωση που δεν κατατεθεί χημική ανάλυση τότε θα υπάρχει επιβάρυνση 40 ευρώ + ΦΠΑ ανά δείγμα ώστε να πραγματοποιηθεί η ανάλυση σε διαπιστευμένο εργαστήριο.

δ) Αντίγραφο απόδειξης πληρωμής του αντίτιμου για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό που είναι : - για τo ένα δείγμα 80 ευρώ + ΦΠΑ - για περισσότερα του ενός δείγματα 60 ευρώ + ΦΠΑ για κάθε δείγμα πλέον του πρώτου Όλα τα παραπάνω πρέπει να επισυνάπτονται σε ξεχωριστό σφραγισμένο φάκελο που θα παραδίδεται μαζί με τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του συμμετέχοντα. (Προκειμένου να επισπεύδεται ανεμπόδιστα η συμμετοχή, προτείνεται να προαποστέλλονται αντίγραφα των εντύπων μέσω email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Κάθε συμμετοχή που δεν εφαρμόζει τους κανονισμούς του διαγωνισμού θα αποκλείεται.

 Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 καθημερινά από 9:00 έως 17:00.

 


Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Ανοικτά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά