Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Προώθηση Προϊόντων

1. Διαμόρφωση Διαθρεπτικής Ετικέτας

Περιλαμβάνει:
α) Χημική Ανάλυση Προϊόντος
Αναλαμβάνουμε την χημική ανάλυση του προϊόντος σας  και την γνωμοδότηση των αποτελεσμάτων.

β) Διαμόρφωση Δικής σας Ετικέτας
Αποτυπώνουμε τα αποτελέσματα των χημικών αναλύσεων σε ειδικά διαμορφωμένη διαθρεπτική ετικέτα, έτοιμη για εκτύπωση, σύμφωνα με τους Διεθνείς και Ευρωπαϊκούς Κανονισμούς στην Γλώσσα που επιθυμείτε, ανάλογα με τη χώρα εξαγωγής.

γ) Ανάπτυξη Προϊόντος
Σε συνεργασία με το τμήμα marketing, αναλαμβάνουμε την  δημιουργία ολόκληρης της ετικέτας του προϊόντος σας με βάση από την κείμενη νομοθεσία (γραμματοσειρά, χρώματα, λογότυπο, slogan) καθώς και την δημιουργία - διαμόρφωση της συσκευασίας του.

2. Ερευνητικη μελέτη του προϊόντος σας

Περιλαμβάνει:
α) Βιβλιογραφική Μελέτη Προϊόντος
Μαθαίνουμε το προϊόν σας μέσω βιβλιογραφικής ανασκόπησης με απώτερο σκοπό την ισχυροποίηση του με βάση τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του (αντιοξειδωτική ικανότητα, περιεκτικότητα σε βιταμίνες, κλπ)

β) Ισχυρισμοί Υγείας
Δίνουμε στο προϊόν σας την προστιθέμενη αξία που του αξίζει μέσα από ορθή αναγραφή στην ετικέτα των σωστών προτάσεων που προβλέπει η κείμενη νομοθεσία για τους ισχυρισμούς υγείας.

γ) Συμμετοχή σε Συνέδρια – Δημοσίευση σε Επιστημονικά Περιοδικά
Γίνετε οι μοναδικοί στο χώρο των τροφίμων μέσω ανακοινώσεων σε διεθνή επιστημονικά συνέδρια ή προβολής του προϊόντος σας μέσω συγγραφής επιστημονικού άρθρου σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό. Ξεχωρίστε με αποδείξεις και διεθνή αναγνώριση!

3. Προώθηση Προϊόντος

Περιλαμβάνει:
α) Κατασκευή Ιστοσελίδας
Σε συνεργασία με έμπειρη εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων, σας συμβουλεύουμε για την κατασκευή επίσημης ιστοσελίδας σας, προκειμένου να ενισχύσετε την επιχειρηματική σας παρουσία στο internet.

β) Κατασκευή E-shop
Δημιουργούμε το δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα ώστε να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει το ηλεκτρονικό εμπόριο. Γνωστοποιήστε το προϊόν σας και αναδείξτε το σε αγορές που μέχρι τώρα δεν είχατε πρόσβαση.

γ) Συμβουλές Ανάπτυξης και Προώθησης Προϊόντων
Σας υποστηρίζουμε συμβουλευτικά στην επιλογή αγοράς και τοποθέτησης των προϊόντων σας. Επίσης, αναπτύσσουμε μαζί προϊόντα (brand name, συσκευασία, λογότυπο, ενημερωτικά φυλλάδια, κλπ) ή ενισχύουμε τα ήδη υπάρχοντα σας, υλοποιώντας δική σας ιδέα.

Η εμπειρία μας αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία σας

  1. Ι.N. Pasias, E.G. Farmaki, Ν.S. Τhomaidis, Ε.A. Piperaki “Elemental content and total antioxidant activity of Salvia Fruticosa” Food Analytical Methods, 2010, 3, 195-204  (doi: 10.1007/s12161-009-9122-z). [PDF]
  2. I.N. Pasias, V. Papageorgiou, N.S. Thomaidis, Ch. Proestos “Development and validation of an ETAAS method for the determination of tin in canned tomato paste samples” Food Analytical Methods, 2012, 5, 835-840 (doi: 10.1007/s12161-011-9320-3). [PDF]
  3. Chr.G. Kirkillis, I.N. Pasias, S. Miniadis-Meimaroglou, N.S. Thomaidis, I. Zabetakis “Quantification of trace elements in carrots, onions and potatoes cultivated in Asopos region, Central Greece”, Analytical Letters, 2012, 45, 551-562 (doi:10.1080/00032719.2011.649460). [PDF]
  4. V.P. Kalantzis, N.I. Rousis, I.N. Pasias, N.S. Thomaidis, E.A. Piperaki “Evaluation of different modifiers for the determination of arsenic in leachate samples from sanitary landfills by electrothermal atomic absorption spectrometry” Analytical Letters, 2012, 45, 592-602 (doi: 10.1080/00032719.2011.649457). [PDF]
  5. Ι.N. Pasias, Ν.S. Τhomaidis, E.B. Bakeas, Ε.A. Piperaki “Application of Zirconium-Iridium Permanent Modifier for the Simultaneous Determination of Lead, Cadmium, Arsenic and Nickel in Atmospheric Particulate Matter by Multi-element Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry” Environmental Monitoring and Assessment, 2013, 185, 6867-6879 (doi: 10.1007/s10661-013-3071-0). [PDF]
  6. I.N. Pasias, N.S. Thomaidis, E.A. Piperaki “Determination of total arsenic, total inorganic arsenic and inorganic arsenic species in rice and rice flour by Electrothermal Atomic Absorption Spectrometry” Microchemical Journal, 2013, 108, 1-6 (doi: 10.1016/j.microc.2012.11.008). [PDF]
  7. M.G. Kostakis, Ι.N. Pasias, V.L. Borova, A.K. Panara, Ν.S. Τhomaidis “Comparative study of two different speciation methods for the determination of hexavalent chromium in water samples using electrothermal atomic absorption spectrometry” Current Analytical Chemistry, 2013, 9, 288-295 (doi: 10.2174/1573411011309020013). [PDF]
  8. Ch. Proestos, I.N. Pasias, V. Papageorgiou, K. Barmperis, N.S. Thomaidis “Trace elements: Effect on tomato plant and on human health after consumption of tomato fruit and tomato fruit food products” (chapter 16) in “Tomatoes: Cultivation, Varieties and Nutrition” by Tadahisa Higashide (Ed.), Nova Science Publishers Inc., New York, 2013. [PDF]
  9. A.K. Psoma, I.N Pasias, N.I. Rousis, K.A. Barkonikos, N.S. Thomaidis “Development, validation and accreditation of a method for the determination of Pb, Cd, Cu and As in seafood and fish feed samples”, Food Chemistry, 2014, 152, 72-78 (doi: 10.1016/j.foodchem.2013.11.045). [PDF]
  10. Ι.N. Pasias, C. Pappa, V. Katsarou, Ν. S. Τhomaidis, Ε. A. Piperaki “Alternative approaches to correct interferences in the determination of boron in shrimps by electrothermal atomic absorption spectrometry” Spectrochimica Acta, Part B, 2014, 92, 23-28 (doi: 10.1016/j.sab.2013.11.005). [PDF]
  11. C. Christophoridis, I.N. Pasias, E. Mitsika, and S. Veloutsou “Fluorides in different types of aquatic systems and their correlation with metals and metalloids” (chapter 13) in Heavy Metals in Water, RSC, 2014, in press.
  12. K.G. Raptopoulou, I.N. Pasias, N.S. Thomaidis, and Ch. Proestos “Study of the migration phenomena of specific metals in canned tomato paste before and after opening. Validation of a new quality indicator for opened cans.” Food and Chemical Toxicology, 2014, 69, 25-31 (doi: 10.1016/j.fct.2014.03.023). [PDF]
  13. E.G. Farmaki, N.S. Thomaidis, I.N. Pasias, C. Baulard, L. Papaharisis, C.E. Efstathiou “Environmental impact of intensive aquaculture: Investigation on the accumulation of metals and nutrients in marine sediments of Greece” Science of the Total Environment, 2014, 485–486, 554–562 (doi: 10.1016/j.scitotenv.2014.03.125). [PDF]
  14. Ch. Proestos, I.N. Pasias, V. Papageorgiou, K. Barmperis, N.S. Thomaidis “Trace elements: Effect on tomato plant and on human health after consumption of tomato fruit and tomato fruit food products” by Lucille Monaco Cacioppo in Food Science Research Summaries vol. 3, Nova Science Publishers Inc., ISBN 978-1-63117-864-1, New York, 2014. [PDF]
  15. I.N. Pasias, A.K. Psoma, N.I Rousis, N.S. Thomaidis “Inorganic Arsenic in Foodstuffs: Health Effects and Analytical Methods for Its Determination ” by Marissa Jane Olson in Arsenic: Detection, Management Strategies and Health Effects, Nova Science Publishers Inc., ISBN 978-1-63321-054-7, New York, in press. [PDF]
  16. N.I. Rousis, I.N. Pasias, N.S. Thomaidis “Attenuation of interferences in collision/reaction cell inductively coupled plasma mass spectrometry, using helium and hydrogen as cell gases – application to multi-element analysis of mastic gum” Analytical Methods, 2014, 6, 5899-5908 (doi: 10.1039/C4AY00452C). [PDF]
  17. K. Barkonikos,I.N. Pasias, Ν.S. Τhomaidis “Evaluation of internal standardization for the determination of semivolatile analytes in difficult matrices by simultaneous multielement atomic absorption spectrometry” Talanta, 2014, 129, 165-170 (doi: 10.1016/j.talanta.2014.05.030). [PDF]
  18. A.K. Psoma, I.N. Pasias, A.A. Bletsou, N.S. Thomaidis “Development and Validation of a Multi-residue Method for the Determination of Pesticides in Chios Mastic Gum by QuEChERS and Liquid Chromatography–Tandem Mass Spectrometry” Food Analytical Methods, 2014, 7, 1-11 (doi: 10.1007/s12161-014-9930-7) [PDF].
  19. E.B. Bakeas, I.N. Pasias, K.G. Koukoulakis, G.I. Bartzis, A.I. Mologousi “Determination of As in particulate matter using Se as an internal standard by multi-element electrothermal atomic absorption spectrometry” Analytical Methods, 2014, in press (doi: 10.1039/C4AY01506A). [PDF].
  20. I.N.Pasias, A.G. Asimakopoulos, N.S. Thomaidis, “Food colours for bakery products, snack foods, dry soup mixes, and seasonings”in “Colour Additives for Foods and Beverages”, edited by M. Scotter, Woodhead Publishing, pp. 211-226 [PDF].
  21. I.N Pasias, I.K. Kiriakou, Ch. Proestos, HMF and diastase activity in honeys: A fully validated approach and a chemometric analysis for identification of honey freshness and adulteration. Food Chemistry, 2017, 229, 425-431. [PDF]

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

free shipping 1

Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.