Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Ολοκληρώνεται σήμερα 30 Οκτωβρίου 2018 η έκπτωση για την εγγραφή στο σεμινάριο της χημικής ανάλυσης και ελέγχου ποιότητας τροφίμων που ξεκινά το Σάββατο 03/11/2018 και θα διαρκέσει για έξι εβδομάδες. Το σεμινάριο διεξάγεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως και θα πραγματοποιείται ζωντανά κάθε Σάββατο 17:00-20:00. Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης θα σας σταλεί το βίντεο μαγνητοσκοπημένο ώστε να μη χάσετε ούτε πέντε λεπτά. 

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναπτυχθούν λεπτομερώς οι παρακάτω ενότητες:

1) Σύγχρονες αναλυτικές τεχνικές: α) Ανάπτυξη μεθοδολογίας προσδιορισμού βαρέων μετάλλων με ατομική απορρόφηση και ICP, β) Ανάπτυξη μεθοδολογίας προσδιορισμού οργανικών ενώσεων με αεριοχρωματογραφία και υγροχρωματογραφία, γ) Αναλυτική παρουσίαση μεθόδου προσδιορισμού λιπαρών οξέων, δ) Αναλυτική παρουσίαση μεθόδου προσδιορισμού πρωτεϊνών, λίπους, υγρασίας, τέφρας, υδατανθράκων, σακχάρων και ινών για τη διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων, ε) αναλύσεις αντιβιοτικών σε γάλα,  στ) αναλύσεις που αφορούν τον ποιοτικό έλεγχο του μελιού και ζ)  οξύτητα ελαιολάδου για κατάταξη του σε εξαιρετικά παρθένο ή άλλη κατηγορία και η) ανίχνευση νοθείας με την τεχνική ELISA.

2) Εισαγωγή στο σύστημα ISO 17025: Πλήρης περιγραφή της μεθοδολογίας επικύρωσης μεθόδων με δώρο έτοιμο φύλλο εργασίας του excel για υπολογισμούς ανακτήσεων, επαναληψιμότητας και ορίων ανίχνευσης-ποσοτικοποίησης.

3) Εισαγωγή στο σύστημα ISO 22000-HACCP: Πλήρης περιγραφή του προτύπου και εκπαίδευση πάνω στη δημιουργία διαγραμμάτων ροής.

4) Διαθρεπτική επισήμανση τροφίμων: Νομοθεσία, ετικέτα τροφίμων ανάλογα με τη χώρα εξαγωγής, υπολογισμός ημερήσιας συνιστώμενης πρόσληψης, εξαγωγή πιθανών ισχυρισμών υγείας και τρόπος αναγραφής τους με βάση την κείμενη νομοθεσία.

 5) Νοθεία τροφίμων: Θα αναφερθούμε στην αναγνώριση της νοθείας στα εξής τρόφιμα: α) ελαιόλαδο, β) μέλι και γ) γάλα.

Στο τέλος του σεμιναρίου θα υπάρχουν ερωτήσεις αυτοαξιολόγησης για επανάληψη της ύλης που διδάχτηκε ενώ θα σταλεί πλήρης φάκελος με το πιστοποιητικό παρακολούθησης και με όλο το υλικό σε φλασάκι. Αποκτήστε ποιοτική εξειδικευμένη γνώση που θα σας βοηθήσει να διαφοροποιηθείτε στην αγορά εργασίας. Όλες οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με βίντεο στα οποία η διαδικασία θα σχολιάζεται βήμα προς βήμα  και ζωντανά θα παρουσιαστεί ο προσδιορισμός της οξύτητας ελαιολάδου. Το κόστος του σεμιναρίου για εγγραφή έως 30/10/2018 είναι 154 ευρώ.

 Για εγγραφή πατήστε εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

 

Πασιάς Ιωάννης
Author: Πασιάς ΙωάννηςWebsite: https://pasiaslab.gr/
Τεχνικός Υπεύθυνος Γενικού Χημείου «Πασιάς - Ραπτοπούλου», Επιστημονικός συνεργάτης Webinarium
Ειδικότητα:
Διδάκτωρ Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών
Περισσότερα άρθρα του συντάκτη:

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.