fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για το εξ αποστάσεως σεμινάριο μας που θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από 14 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 17:00-20:00. Έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες και από το σεμινάριο παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στο σεμινάριο θα αναφερθούν όλες οι νέες εξελίξεις στο χώρο της χημικής ανάλυσης και ποιότητας τροφίμων και συγκεκριμένα οι θεματικές του ενότητες θα περιλαμβάνουν τα εξής:

  • Σύγχρονες αναλυτικές τεχνικές, όπως HPLC, GC, ατομική απορρόφηση, ICP,  κ.ά
  • ISO 17025:2017 με όλες τις νέες τροποποιήσεις και swot analysis
  • ISO 22000:2018, απάτη τροφίμων και σχέδια επικινδυνότητας
  • Ετικέτα τροφίμων και ισχυρισμοί υγείας για ΕΕ και ΗΠΑ
  • Νοθεία τροφίμων, όπως ελαιόλαδο, γαλακτοκομικά και μέλι
  • Επίδειξη αναλύσεων όπως πρωτεΐνης, υγρασίας, τέφρας, λίπους, προφίλ λιπαρών οξέων, ELISA για νοθεία, αλκαλική φωσφατάση για επιτυχία παστερίωσης, οξύτητα και τιμές Κ ελαιολάδου

Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης θα παρέχεται μαγνητοσκοπημένο βίντεο. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 155 ευρώ. 

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας ακολουθήστε μας στο facebook και κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Φόρμα Επικοινωνίας


Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Ανοικτά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.