- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Στα πλαίσια της συνεχούς ερευνητικής μας δραστηριότητας στο χώρο των ελληνικών μελιών και σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προεστό Χαράλαμπο αποδείχτηκε πως το μέλι κουμαριάς αποδεικνύεται ο βασιλιάς αντιοξειδωτικής δράσης με τα επίπεδα του στο φρέσκο μέλι να ξεπερνάνε τα 750 mg GAE/kg δείγματος.
Τα επίπεδα αυτά είναι πολύ υψηλότερα σε σύγκριση με άλλα δείγματα ελληνικών ποικιλιών που εξετάστηκαν, όπως βελανιδιάς, καστανιάς, θυμαριού, βαμβακιού, ελάτης κ.ά. Σημαντικό είναι επίσης να τονιστεί πως έδειξε διπλάσια αντιοξειδωτική δράση και από το περιβόητο Manuka, από δείγματα εμπορίου που αγοράστηκαν για λόγους σύγκρισης. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και θα θέλαμε σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσουμε το Αρκαδικό μέλι που πίστεψε σε αυτή την έρευνα, αλλά κυρίως στη δύναμη των προϊόντων του.
Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας ακολουθήστε μας στο facebook και κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων