- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Η ετικέτα ενός μελιού αποτελεί την ταυτότητα του προϊόντος και διέπεται από συγκεκριμένους κανόνες όπως αυτές επιβάλλονται από τον Ευρωπαϊκό κανονισμό 1169/2011. Τα απαραίτητα που πρέπει να αναγράφονται είναι:
Μπορεί σε χρόνο ζωής το συγκεκριμένο εργαστήριο να είναι νέο αλλά η αξία των ανθρώπων που το πλαισιώνει είναι μεγάλη. Μεγάλη διάκριση για τον Υπεύθυνο ποιότητας του εργαστηρίου μας, Δρ. Πασιά Ιωάννη, ο οποίος συμπεριλήφθηκε στη λίστα με τους κορυφαίους ερευνητές στην Ελλάδα.
Τα σχολεία ανοίξανε και κάθε γονιός έχει ήδη αρχίσει να αγοράζει στο παιδί του την περιβόητη λίστα σχολικών ειδών. Τι θα πρέπει όμως να γνωρίζει ο γονιός για την ασφάλεια των συγκεκριμένων ειδών;
Η βιολογική καλλιέργεια της ελιάς οδηγεί σε σημαντική αύξηση της τιμής πώλησης της, αλλά η δυσκολία στη δημιουργία βιολογικού ελαιώνα είναι μεγάλη. Παρακάτω παρατίθενται ορισμένες συμβουλές για τη βιολογική ελαιοκαλλιέργεια.
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με τη Webinarium διοργανώνει μεγάλο εκπαιδευτικό σεμινάριο πάνω στις απαιτήσεις του προτύπου ISO 17025 που αφορά τη διαπίστευση των χημικών εργαστηρίων. Στόχος του σεμιναρίου είναι:
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων