- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Η ανάλυση νερού για την επιλογή του κατάλληλου φίλτρου είναι απαραίτητη σχεδόν για την πλειονότητα των περιοχών στην Ελλάδα. Η επιλογή του φίλτρου είναι σπουδαίας σημασίας και απασχολεί καθημερινά νοικοκυριά και είδη εστίασης ειδικά επιχειρήσεις προετοιμασίας καφέ και ροφημάτων. Για παράδειγμα ένα υφάλμυρο νερό αλλάζει εντελώς τη γεύση του καφέ, ενώ δημιουργεί και σοβαρά προβλήματα στις μηχανές παρασκευής.
Ας γνωριστούμε λοιπόν με τα φίλτρα και ας δούμε πως σχετίζονται με τα αποτελέσματα μιας φυσικοχημικής ανάλυσης νερού.
Η περίοδος αυτή είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την ανάπτυξη των εσπεριδοειδών. Η φυλλοδιαγνωστική εξέταση θεωρείται απαραίτητη και τελειώνει στα μέσα Οκτωβρίου. Τα αποτελέσματά της είναι ιδιαίτερα κρίσιμα και αντικατοπτρίζουν την απόδοση της φυτείας τη συγκεκριμένη περίοδο.
Ο ορθότερος τρόπος δειγματοληψίας είναι ο ακόλουθος:
Σήμερα οι μικρές ζυθυποιίες αυξάνονται και μάλιστα πολλές από αυτές παράγουν εκλεκτές μπύρες με υψηλή ποιότητα και υπέροχη γεύση. Επειδή πάνω από το 90% της μπύρας αποτελείται από νερό για να φτιάξουμε μια εκλεκτής ποιότητας μπύρας θα πρέπει πρώτα να προχωρήσουμε στην ανάλυση του νερού παραγωγής μας.
Με αφορμή την πρόσφατη ανάκληση του παιδικού επιδόρπιου γιαουρτιού Ιταλικής προέλευσης με την ονομασία "Teddi Yogurt Kids Bio”, θεωρούμε υποχρέωση μας ως χημείου να σας ενημερώσουμε για τη γλουτένη και για τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να βρεθεί ακόμα και σε τρόφιμα που κανονικά δεν την περιέχουν.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων