- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το Γενικό Χημείο έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με τη Webinarium διοργανώνουν μεγάλο εκπαιδευτικό σεμινάριο διάρκειας 18 ωρών με θέμα "Χημική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας τροφίμων". Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναπτυχθούν λεπτομερώς οι παρακάτω ενότητες:
Μια από τις πλέον ενδεδειγμένες καλλιέργειες για υψηλές αποδόσεις αλλά και για εύκολη εύρεση αγοραστή της παραγωγής μας είναι το βαλσαμόχορτο ή hypericum perforatum. Από πλευράς δημιουργίας της καλλιέργειας το κόστος αν στρέμμα είναι αρκετά χαμηλό ενώ μπορεί να επιφέρει σημαντικό κέρδος, αν γίνουν όλες οι σωστές παρεμβάσεις.
Η παρατεταμένη ξηρασία του φετινού καλοκαιριού και φθινοπώρου με τις υψηλές θερμοκρασίες επηρέασαν άμεσα την ποιότητα και ποσότητα του φετινού ελαιολάδου. Ο καρπός της ελιάς έχει αρχίσει ήδη να παίρνει το ελαφρά μοβ χρώμα του, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχει φτάσει η εποχή μέγιστης περιεκτικότητας ελαίου. Για να αποδειχτεί όμως η συγκεκριμένη φάση απαιτείται ανάλυση ανά εβδομάδα ώστε να αποδειχτεί ότι η περιεκτικότητα σε έλαιο παραμένει σταθερή ενώ η περιεκτικότητα σε σάκχαρα μειώνεται προς μία σταθερή τιμή.
Σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το μοναδικό εξ αποστάσεως σεμινάριο εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης του προφίλ λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα. Σας θυμίζουμε ότι στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν αναλυτικά, μεθοδολογίες, συνθήκες, αντιδραστήρια, πειραματική πορεία, νομοθεσία, ανίχνευση νοθείας και άλλες κρίσιμες παράμετροι ενώ θα δοθεί πλούσιο υλικό από τις παρουσιάσεις καθώς και ένα φύλλο εργασίας του excel με έτοιμους υπολογισμούς με και χωρίς εσωτερικό πρότυπο. Η συγκεκριμένη ανάλυση είναι περιζήτητη στην αγορά εργασίας τόσο σε βιομηχανίες παρασκευής ελαιολάδου και σπορέλαιων όσο και στα αναλυτικά χημικά εργαστήρια. Μέχρι 15 Οκτωβρίου ισχύει προσφορά έγκαιρης κράτησης.
Ο Ε.Φ.Ε.Τ. και συγκεκριμένα η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής, κατά τη διενέργεια ελέγχων και σε συνεργασία με τη Χημική Υπηρεσία Πειραιά – Τμήμα Α΄, διαπίστωσε ότι το προϊόν με την εμπορική επωνυμία «Lucas σαρδέλες πικάντικες σε ηλιέλαιο», προέλευσης Πορτογαλίας, καθαρού βάρους 125g, με ανάλωση κατά προτίμηση πριν από 31/12/2018 και αριθμό παρτίδας ΑL098H, το οποίο εισάγεται από την εταιρεία «Provinco A.E.» που βρίσκεται στη Ν. Κηφισιά, περιείχε την βιοτοξίνη ισταμίνη, σε τιμή που υπερέβαινε το ανώτατο όριο.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων