fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η μεθανόλη βρίσκεται μέσα στα αλκοoλούχα ποτά είτε μέσα από φυσικές διεργασίες είτε από κακόβουλη παρέμβαση του ανθρώπου (νοθεία ποτών). Η μεθανόλη μέσα από φυσικές διεργασίες παράγεται όπως ακριβώς και η αιθανόλη κατά τις διαδικασίες παραγωγής αλκοολούχων ποτών (π.χ τσίπουρο, ούζο, ουίσκι κά) και η συγκέντρωση της αυξάνεται όταν η πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται είναι κακής ποιότητας. Για παράδειγμα στο τσίπουρο παράγεται σε μεγαλύτερη περιεκτικότητα όταν υπάρχουν σάπια σταφύλια ή πολλά σπόρια. 

Περισσότερα...

In this article we will refer to the interventions that we need to carry out through the olive leaves depending on the result we want to achieve in our final product. This article presents the results of seven years of research by our chemist based on feedback from our customers in relation to the fertilizations and the results of analyses of olive leaves and their final products.

Περισσότερα...

Irrigation water is one of the most important parameters for the proper growth of plants and high yield in our cultivation. Problems from irrigation water are easily visible in the foliage where intense burns (brown edges) appear. But what are the parameters that need to be controlled and how do they affect our cultivation:

Περισσότερα...

Το μέλι είναι από τα πλέον ποιοτικά προϊόντα και οι αναλύσεις του υπάγονται στην Ευρωπαϊκή και εθνική νομοθεσία (άρθρο 67 και 67α του Κώδικα Τροφίμων). Ποιες αναλύσεις όμως θα πρέπει να κάνει ο μελισσοκόμος με βάση την ιδιαιτερότητα του δικού του προϊόντος;

Θα προσπαθήσουμε σε αυτό το άρθρο να κατηγοριοποιήσουμε τις αναλύσεις για τη δική σας βοήθεια:

Περισσότερα...

One of the most critical parameters that beekeepers control is the diastase activity as it largely determines the purchase price from traders. First of all, let us mention that diastase is an enzyme (an amylase) and its job is to degrade starch. European Directive 2001/110 has determined that all flower and honeydew honeys must have a diastase activity greater than 8 Shade units, with the exception of orange honey which, due to a lack of enzymes, may have a diastase activity greater than 3.

Why does diastase activity determine the price of the product and is an indicator of quality?

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

esyd