Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Για το βαμβάκι αυτή η περίοδος είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για την αναγνώριση τυχόν τροφοπενιών. Οι συχνότερες τροφοπενίες στο βαμβάκι σχετίζονται με την έλλειψη αζώτου, καλίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, σιδήρου και βορίου. Αν παρατηρήσετε φυτά με έντονη χλώρωση (έντονο κιτρίνισμα) να γνωρίζετε ότι μάλλον έχετε έλλειψη αζώτου. Σε περίπτωση διχρωμίας και εμφάνισης μικρού μεγέθους γκρι-πράσινων φύλλων να ξέρετε ότι έχετε έλλειψη φωσφόρου. Σε περίπτωση καφέ κηλίδων και μεσόνευρου κιτρινισμού των φύλλων έχετε έλλειψη καλίου, ενώ τέλος σε περίπτωση κιτρινίσματος στα άκρα που κατευθύνεται προς τα μέσα έχετε έλλειψη μικροθρεπτικών συστατικών (σιδήρου, βορίου, ψευδαργύρου, μαγγανίου). Τα επιθυμητά για αυτή την εποχή θρεπτικά συστατικά είναι:

Το σεμινάριο που έχει γίνει περιζήτητο σε όλους τους απόφοιτους σχολών θετικών επιστημών και όχι μόνο είναι διαθέσιμο σε e-learning για εσάς που ακόμα και στις διακοπές σας δεν θέλετε να χάνετε τις εξελίξεις στο σύγχρονο χώρο της βιομηχανίας τροφίμων και της χημικής ανάλυσης. Περιέχει σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο τα πάντα που σχετίζονται με:

Είναι σπουδαίο πράγμα μέσα σε δύο χρόνια λειτουργίας να έχουμε τη συνεχή αναγνώριση της διεθνούς επιστημονικής κοινότητας και μάλιστα όταν δραστηριοποιείσαι και μακριά από τα δύο μεγάλα αστικά κέντρα. Η νέα μας δημοσίευση αφορά το μέλι και τους τρόπους ανίχνευσης της νοθείας και της αυθεντικότητας του.

Αύριο Τρίτη 9/07/2019 λήγει η προθεσμία εγγραφής με έκπτωση για το θερινό μας σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία εγγραφής σας στο μοναδικό εξ αποστάσεως σεμινάριο που καλύπτει όλες τις προαπαιτούμενες αναλύσεις εδάφους, μελιού, τροφίμων, ελαιολάδου που απαιτούνται στα χημικά εργαστήρια και στη βιομηχανία τροφίμων. Ενδυναμώστε γνώσεις και βιογραφικό για να είστε έτοιμοι για τη νέα περίοδο. Παρέχεται πιστοποίηση.

Κατανοώντας τις ανάγκες της εποχής μας για ταχεία και εξειδικευμένη πιστοποίηση γνώσεων δημιουργήσαμε e-learning που αφορούν το κόσμο της χημικής ανάλυσης και της βιομηχανίας τροφίμων. Λάβετε μέσω μαγνητοσκοπημένων βίντεο όλη την απαραίτητη γνώση για να ξεχωρίσετε στην αγορά εργασίας. 

Τι περιλαμβάνουν οι δύο ενότητες;

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Ανοικτά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

free shipping 1

Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.