Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η ανάλυση εδάφους μπορεί να γίνει χαμηλού κόστους αν ο χημικός καταλάβει την ανάγκη του αγρότη. Τι σημαίνει αυτό πρακτικά; Υπάρχουν αναλύσεις εδάφους από 20 ευρώ. Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Τελευταία ημέρα εγγραφών με έκπτωση για το σεμινάριο ISO 22000-HACCP που αφορά όλους εκείνους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία τροφίμων. Το σεμινάριο θα είναι περισσότερο πρακτικό και εξειδικευμένο στην σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων ώστε κάθε συμμετέχων να ενισχύσει τις γνώσεις του και το βιογραφικό του. Θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με θέματα που αφορούν:

Την επόμενη εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το εξ αποστάσεως σεμινάριο (Webnar) που αφορά το διεθνές σύστημα ISO 22000. Στόχος του σεμιναρίου είναι η πραγματική εκπαίδευση των συμμετεχόντων σε θέματα που αφορούν τη σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων και προσωπικός μας στόχος είναι η ενδυνάμωση των βιογραφικών όλων των εκπαιδευόμενων. Οι ενότητες του περιλαμβάνουν τη:

  • Διαδραστική εκπαίδευση και παροχή των απαιτούμενων γνώσεων για την κατανόηση των απαιτήσεων του προτύπου ISO 22000 και HACCP
  • Εκμάθηση σχεδιασμού και να υλοποίησης μελετών HACCP και διαγραμμάτων ροής σύμφωνα με τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου
  • Ενημέρωση σχετικά με θέματα νομοθεσίας που αφορούν την ασφάλεια των τροφίμων
  • Απόκτηση έγγραφης μαρτυρίας (πιστοποιητικού) των εκπαιδευομένων για την γνώση τους πάνω σε θέματα ποιοτικού ελέγχου τροφίμων
  • Διαχείριση εσωτερικών και εξωτερικών εγγράφων, ως μέρος των υποχρεώσεων ενός υπεύθυνου ποιότητας
  • Οργάνωση και διατήρηση του συστήματος
  • Εξάσκηση μέσω role play στη διαχείριση έκτακτων αναγκών

Το σεμινάριο είναι συνολικής διάρκειας 12 ωρών και θα πραγματοποιείται εξ αποστάσεως μέσω διαδραστικής πλατφόρμας κάθε Σάββατο από 16 Μαρτίου 2019 έως 06-04-2019 και ώρες 17:00-20:00.

Μετά το πέρας του σεμιναρίου παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης.

Μη χάσετε την έκπτωση έγκαιρης κράτησης έως 13/03/2019 (κόστος σεμιναρίου έως αυτή την ημερομηνία 158 ευρώ).

Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης το σεμινάριο θα σας έρχεται και μαγνητοσκοπημένο ώστε να μη χάσετε ούτε πέντε λεπτά. 

Εισηγητής του σεμιναρίου ο κ. Πασιάς Ιωάννης, Δρ. Χημείας ΕΚΠΑ

 

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Με το όνομα του και μόνο και με πάνω από 100 ικανοποιημένους συμμετέχοντες σε 4 διαφορετικά τμήματα από το Σεπτέμβριο του 2017 το εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) της Χημικής Ανάλυσης -Ελέγχου Ποιότητας τροφίμων αποτελεί το πραγματικό εφόδιο για την εύρεση εργασίας αλλά και για την πραγματική εξειδικευμένη ενίσχυση των γνώσεων σας. Απόδειξη και προσωπική ικανοποίηση αποτελεί η επικοινωνία με προηγούμενους συμμετέχοντες και η απάντηση τους για την εύρεση εργασίας πάνω στο συγκεκριμένο αντικείμενο. Στο σεμινάριο παρουσιάζονται οι:

Η εγκατάσταση αμπελώνα απαιτεί υποχρεωτικά τη χημική ανάλυση εδάφους όπως υπαγορεύεται από τις αρμόδιες αρχές. Ο αμπελώνας έχει ειδικές απαιτήσεις και ανάλογα με τη σύσταση και το pH του εδάφους επιλέγονται τα αντίστοιχα υποκείμενα. Στο συγκεκριμένο άρθρο παρουσιάζονται με λεπτομέρεια τα χαρακτηριστικά του εδάφους για εγκατάσταση αμπελώνα καθώς και τα υποκείμενα που πρέπει να επιλεγούν.

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

free shipping 1

Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.