- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Η κουλτούρα εργαζομένων αποτελεί βασική απαίτηση των προτύπων BRC και IFS ενώ έμμεσα εμπεριέχεται και στο πρότυπο ISO 22000:2018. Η κουλτούρα εργαζομένων αποτελεί μια έννοια που σχετίζεται με την ικανότητα του απασχολούμενου στη βιομηχανία τροφίμων να αντιληφθεί ότι η ασφάλεια τροφίμων προέχει και επομένως θα πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση με θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα των τροφίμων. Πώς όμως επιτυγχάνεται;
Μέσα από τη σκληρή μας εργασία και με μόνο γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, το χημείο μας είναι διαπιστευμένο κατά ISO 17025:2017 για τις αναλύσεις μελιού, ελαιολάδου και πόσιμου ύδατος. Ο αριθμός πιστοποιητικού δοκιμών μας είναι 1290 και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους πελάτες μας που μας στήριξαν σε αυτή μας την προσπάθεια. Δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε ότι οραματιστήκαμε.
Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας ακολουθήστε μας στο facebook και κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Δημοσιεύτηκε η νέα μας έρευνα που αφορά το περιεχόμενο πολυφαινολών διαφόρων ελληνικών ποικιλιών ελιάς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και ποιες από αυτές πετύχαν να έχουν ισχυρισμό υγείας σύμφωνα με τον ΕΚ 432/2012. Το πιο σημαντικό όμως της συγκεκριμένης μελέτης είναι ότι αποσαφηνίστηκαν κρίσιμα ερωτήματα των παραγωγών όπως: ποια είναι η καλύτερη ποικιλία, σε ποιο ελαιοτριβείο να απευθυνθώ, πως επηρεάζει το terroir της περιοχής μου και ποιος είναι ο κρίσιμος χρόνος αποθήκευσης της ελιάς πριν την ελαιοποίηση και πως αυτός επηρεάζει το περιεχόμενο πολυφαινολών. Σύμφωνα με τη μελέτη μας αποδείχτηκε ότι:
Σε αναγνώριση των αναγκών της εποχής μας ανακοινώνουμε ένα ακόμα εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά εξελιγμένα συστήματα ποιότητας που αφορούν την βιομηχανία τροφίμων. Στα πλαίσια αυτά στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας τροφίμων IFS-Version 7.0. Το Πρότυπο IFS είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των μελών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Λιανικής HDE (Hauptver and des Deutschen Einzellandes) και της αντίστοιχης Γαλλικής FCD (Federation des enterprises du Commerce et de la Distribution), προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό Πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, αποκαλούμενο International Food Standard ή IFS.
Ξεκινάει σήμερα η νέα πειραματική μας μελέτη σε συνεργασία με την Agroclinic, τη Στοά του Φυτού και το γεωπόνο κ. Λάζαρο Κουρουκεχαγιά Το πρώτο τμήμα της μελέτης αναφέρεται στη δράση των ψεκασμών σε ελιές με έντονο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα φύλλα ελιάς μαζεύτηκαν από διάφορα τμήματα δέντρων και από διάφορα αγροτεμάχια από την περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης.
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων