fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η ανεπάρκεια και η τοξικότητα του βορίου (Β) είναι οι κύριοι παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη και την απόδοση των φυτών. Σε πείραμα υδροπονικής καλλιέργειας που πραγματοποιήθηκε σε πέντε διαφορετικά επίπεδα βορίου από ανεπαρκή επίπεδα έως τοξικά επίπεδα αποδείχτηκε ότι τόσο η έλλειψη βορίου όσο και το πλεόνασμα οδηγεί σε κακή ανάπτυξη των φυτών.

Περισσότερα...

Τα αιθέρια έλαια έχουν μεγάλη χρήση στη βιομηχανία τροφίμων, καλλυντικών και φαρμάκων. Ποια είναι όμως εκείνα τα πλεονεκτήματά τους που τα κάνουν περιζήτητα, αλλά και τι επιπτώσεις μπορούν να έχουν στην ανθρώπινη υγεία; Σε όλα αυτά τα ερωτήματα απάντησε η τελευταία μας έρευνα που δημοσιεύτηκε στο διεθνές περιοδικό Foods και αφορούσε τα αιθέρια έλαια ρίγανης, μαστίχας, κρίταμου, λεβάντας, λεμονιού και μανταρινιού. 

Περισσότερα...

Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί το σημαντικότερο εφόδιο για την αγορά εργασίας, αλλά και για όσους ήδη εργάζονται σε χημικά εργαστήρια και στη βιομηχανία τροφίμων. Το συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο διοργανώνεται για τέταρτη συνεχή χρονιά με συνολικά πάνω από 500 συμμετοχές. Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης παρέχεται σε μορφή μαγνητοσκοπημένου βίντεο και επομένως μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας όποια στιγμή επιθυμείτε. 

Περισσότερα...

Ένα από τα πλέον εξ αποστάσεως σπουδαία σεμινάρια (webinar) για την ποιοτική κατάταξη του ελαιόλαδου σε παρθένο και εξαιρετικά παρθένο θα διεξαχθεί την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021 από τις 11:00 έως τις 15:00.

Στο σεμινάριο θα παρουσιαστούν με λεπτομέρεια η ανάλυση της οξύτητας ελαιόλαδου, της ανάλυσης των τιμών Κ και του αριθμού υπεροξειδίων. Οι συγκεκριμένοι παράμετροι αποτελούν το βασικότερο κομμάτι στην κατάταξη του ελαιόλαδου, ενώ αποτελούν και δείκτες νοθείας. 

Περισσότερα...

Η τοξικότητα χλωριούχων στις καλλιέργειες είναι από τους πλέον ύπουλους εχθρούς και αποτελεί από την εμπειρία μας από τις πλέον συνήθεις τοξικότητες σε δεντροκαλλιέργειες όπως η καρυδιά, το ακτινίδιο και η αμυγδαλιά. Η τοξικότητα χλωριούχων δημιουργείται:

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά