Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Τα εξ αποστάσεως σεμινάρια του Οκτωβρίου αποτελούν σημαντικό εφόδιο για την αγορά εργασίας και για τον εμπλουτισμό των γνώσεων μέσω πρακτικών εφαρμογών. Ας τα γνωρίσουμε:

Περισσότερα...

Τελευταία ημέρα εγγραφών με έκπτωση για το σεμινάριο της απάτης τροφίμων. Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε από τους πρώτους που θα εκπαιδευτείτε σε θέματα δημιουργίας σχεδίου απάτης τροφίμων, που αποτελεί προαπαιτούμενο για τα διεθνή πρότυπα, όπως το ISO 22000:2018 και το IFS.

Μέσα σε 4 ώρες θα εκπαιδευτείτε:

Περισσότερα...

Σε μία εβδομάδα ολοκληρώνονται οι εγγραφές για το σεμινάριο της απάτης τροφίμων. Το συγκεκριμένο εξ αποστάσεως σεμινάριο είναι απόλυτα προσαρμοσμένο στις ανάγκες της σύγχρονης βιομηχανίας τροφίμων και για το λόγο αυτό το συνιστώ ανεπιφύλακτα σε όλους τους απόφοιτους σχολών σχετικών με τα τρόφιμα. Η γνώση που θα αποκτηθεί είναι υψηλού επιπέδου και η πιστοποίηση θα αποτελέσει εφόδιο εργασίας. Δεν είναι τυχαίο ότι ότι έχει χαρακτηριστεί από πολλές βιομηχανίες το "must-have" σεμινάριο καθώς όλες οι βιομηχανίες είναι υποχρεωμένες να δημιουργήσουν το αντίστοιχο σχέδιο TACCP.

Περισσότερα...

Η καλλιέργεια της φιστικιάς αποτελεί από τις πλέον σημαντικές ανάμεσα στις υπόλοιπες δεντροκαλλιέργειες, αλλά έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις τόσο σε εδαφολογικές όσο και σε κλιματολογικές συνθήκες. Το φιστίκι έχει μεγάλη ζήτηση στην αγορά λόγω της υψηλής θρεπτικής του αξίας και επομένως η τιμή του είναι ιδιαίτερα ικανοποιητική σε σχέση με άλλα αγροτικά προϊόντα. Από πλευράς κλιματολογικών συνθηκών οι περισσότερες πεδινές περιοχές της Ελλάδας και ιδιαίτερα της κεντρικής ηπειρωτικής χώρας είναι κατάλληλες για την καλλιέργεια της φιστικιάς. Γενικά η φιστικιά θέλει ήπιους προς ψυχρούς χειμώνες και θερμά καλοκαίρια. 

Περισσότερα...

Τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 από τις 11:00-15:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο για την εξειδικευμένη χημική ανάλυση βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα με την τεχνική της φασματομετρίας ατομικής απορρόφησης με φούρνο γραφίτη. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι από τις πλέον απαραίτητες στην αγορά εργασίας καθώς τα τρόφιμα διέπονται από αυστηρή νομοθεσία (ΕΚ 1881/2006).

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.