- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Σε αναγνώριση των αναγκών της εποχής μας ανακοινώνουμε ένα ακόμα εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά εξελιγμένα συστήματα ποιότητας που αφορούν την βιομηχανία τροφίμων. Στα πλαίσια αυτά στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα παρουσιαστούν όλες οι απαιτήσεις της νέας έκδοσης του συστήματος διαχείρισης ποιότητας τροφίμων IFS-Version 7.0. Το Πρότυπο IFS είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας των μελών της Γερμανικής Ομοσπονδίας Λιανικής HDE (Hauptver and des Deutschen Einzellandes) και της αντίστοιχης Γαλλικής FCD (Federation des enterprises du Commerce et de la Distribution), προκειμένου να δημιουργηθεί ένα κοινό Πρότυπο ασφάλειας και ποιότητας τροφίμων, αποκαλούμενο International Food Standard ή IFS.
Ξεκινάει σήμερα η νέα πειραματική μας μελέτη σε συνεργασία με την Agroclinic, τη Στοά του Φυτού και το γεωπόνο κ. Λάζαρο Κουρουκεχαγιά Το πρώτο τμήμα της μελέτης αναφέρεται στη δράση των ψεκασμών σε ελιές με έντονο πρόβλημα. Πιο συγκεκριμένα φύλλα ελιάς μαζεύτηκαν από διάφορα τμήματα δέντρων και από διάφορα αγροτεμάχια από την περιοχή της Μαρώνειας Ροδόπης.
Ένα πολύ σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά την ποιότητα μελιού και των προϊόντων του θα διεξαχθεί το Σάββατο 28 Μαΐου 2022 από τις 17:00 έως τις 21:00. Το σεμινάριο έχει ως στόχο την επίλυση όλων των αποριών των μελισσοκόμων σε σχέση με:
Λήγει την Παρασκευή 11/03/2022 η δυνατότητα εγγραφής στο εξ αποστάσεως σπουδαίο σεμινάριο (webinar) που θα αφορά το διεθνές πρότυπο ISO 22000 και τη βιομηχανία τροφίμων. To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000:2018 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας.
Στόχος του webinar είναι η:
Λήγει την Παρασκευή 23-02-2022 η προθεσμία εγγραφής για το πολύ ενδιαφέρον εξ αποστάσεως σεμινάριο για τη θρέψη της καρυδιάς και της αμυγδαλιάς θα διεξαχθεί το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022 από τις 16:00 έως τις 20:00. Στο σεμινάριο θα συζητηθούν:
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων