Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Κάθε αναλυτική μέθοδος που αφορά τη χημική ανάλυση και τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων απαιτεί συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης για να χαρακτηριστεί κατάλληλη για το σκοπό ανάπτυξης της (fit for purpose). Ας δούμε τις πιο συχνές απορίες στο κομμάτι της ανάπτυξης και επικύρωσης μεθόδου

Ο βαθμός ωρίμανσης της ελιάς παίζει σπουδαίο ρόλο στα χημικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου σε συνάρτηση με την ποικιλία, τις ασθένειες, και τη θερμοκρασία έκθλιψης. Ας δούμε αναλυτικά τις παραμέτρους που επηρεάζονται στο ελαιόλαδο ανάλογα το χρόνο συγκομιδής και τη θερμοκρασία έκθλιψης όπως προκύπτουν από πρόσφατη έρευνα μας η οποία θα σταλεί προς δημοσίευση σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.

Η εγγραφή στο σεμινάριο που πολυαγαπήθηκε από τους συμμετέχοντες, λόγω της μεγάλης συγκεντρωμένης και εξειδικευμένης γνώσης που παρέχει, έγινε ακόμα πιο εύκολη και γρήγορη. Το μόνο που χρειάζεται είναι να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επιλέγοντας στον τίτλο του σεμιναρίου την πρόταση Χημική Ανάλυση και έλεγχος ποιότητας τροφίμων και το τεχνικό μας τμήμα αναλαμβάνει τα υπόλοιπα. 

Στο σεμινάριο θα εκπαιδευτείτε και θα πιστοποιηθείτε πάνω στη γνώση των σύγχρονων αναλυτικών τεχνικών, τα διεθνή πρότυπα ISO 17025:2017 και ISO 22000:2018, την ετικέτα τροφίμων, τις αναλύσεις που απαιτούνται για την εξαγωγή της διαθρεπτικής επισήμανσης και τη νοθεία τροφίμων και τον τρόπο ανίχνευσης, 

Μετά το πέρας του σεμιναρίου παρέχεται πιστοποίηση. Το σεμινάριο θα διαρκέσει συνολικά 18 ώρες και θα διεξάγεται κάθε Σάββατο αποκλειστικά εξ αποστάσεως από 17:00-20:00. Η αρχή του είναι στις 9 Νοεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 14 Δεκεμβρίου 2019. Λόγω μεγάλης ζήτησης κάντε άμεσα την κράτηση σας. Ήδη έχει καλυφθεί το 50% των θέσεων. Το κόστος του σεμιναρίου ανέρχεται στα 154 ευρώ για εγγραφή έως 04/11/2019.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να μας καλέσετε και στα τηλέφωνα 2231 2231 99 από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 09:00-17:00.

ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΟΡΜΑ

Αίτηση Εγγραφής στο Σεμινάριο
Απόδειξη Τιμολόγιο (Εάν επιθυμείτε τιμολόγιο, παρακαλώ συμπληρώστε τα παρακάτω πεδία)

 

Ο Ευρωπαϊκός κανονισμός 1169/2011 είναι ιδιαίτερα αυστηρός σε θέματα πληροφοριών που θα πρέπει να αναγράφονται επί της ετικέτας ενός τροφίμου. Στόχος του συγκεκριμένου κανονισμού είναι η αποφυγή παραπλάνησης του καταναλωτής και η αποφυγή αυξημένης κατανάλωσης ενός τροφίμου που έρχεται σε αντίθεση με την ισορροπημένη διατροφή.

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά

free shipping 1

Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.