fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η νομοθεσία για τον ποιοτικό έλεγχο του μελιού (2001/110) είναι ξεκάθαρη και ορίζει συγκεκριμένες παραμέτρους που θα πρέπει να ελέγχονται. Οι παράμετροι αυτοί παρουσιάζονται παρακάτω:

Περισσότερα...

Με το συγκεκριμένο άρθρο θα προσπαθήσουμε να λύσουμε τη μεγάλη απορία των γεωργών για τον τρόπο μετατροπής των μονάδων λίπανσης σε ακριβείς ποσότητες που θα πρέπει να πέσουν στο έδαφος μας. Πρώτα θα πρέπει να καταλάβουμε τον τρόπο που τα λιπάσματα εκφράζουν το άζωτο, το φωσφόρο και το κάλιο. Στο άζωτο εκφράζεται ως άζωτο, στο φωσφόρο ως πεντοξείδιο του φωσφόρου (P2O5) και το κάλιο ως K2O. Ας δούμε λοιπόν τους υπολογισμούς βήμα-βήμα.

Περισσότερα...

Η κουλτούρα εργαζομένων αποτελεί βασική απαίτηση των προτύπων BRC και IFS ενώ έμμεσα εμπεριέχεται και στο πρότυπο ISO 22000:2018. Η κουλτούρα εργαζομένων αποτελεί μια έννοια που σχετίζεται με την ικανότητα του απασχολούμενου στη βιομηχανία τροφίμων να αντιληφθεί ότι η ασφάλεια τροφίμων προέχει και επομένως θα πρέπει να βρίσκεται σε εγρήγορση με θέματα που σχετίζονται με την ποιότητα των τροφίμων. Πώς όμως επιτυγχάνεται;

Περισσότερα...

Μέσα από τη σκληρή μας εργασία και με μόνο γνώμονα τη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας, το χημείο μας είναι διαπιστευμένο κατά ISO 17025:2017 για τις αναλύσεις μελιού, ελαιολάδου και πόσιμου ύδατος. Ο αριθμός πιστοποιητικού δοκιμών μας είναι 1290 και θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας σε όλους τους πελάτες μας που μας στήριξαν σε αυτή μας την προσπάθεια. Δεσμευόμαστε να προσπαθήσουμε ακόμα περισσότερο για να πετύχουμε ότι οραματιστήκαμε. 

Αν σας αρέσουν τα άρθρα μας ακολουθήστε μας στο facebook και κάντε εγγραφή στο κανάλι μας στο youtube

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Φόρμα Επικοινωνίας

Δημοσιεύτηκε η νέα μας έρευνα που αφορά το περιεχόμενο πολυφαινολών διαφόρων ελληνικών ποικιλιών ελιάς από διάφορες περιοχές της Ελλάδας καθώς και ποιες από αυτές πετύχαν να έχουν ισχυρισμό υγείας σύμφωνα με τον ΕΚ 432/2012. Το πιο σημαντικό όμως της συγκεκριμένης μελέτης είναι ότι αποσαφηνίστηκαν κρίσιμα ερωτήματα των παραγωγών όπως: ποια είναι η καλύτερη ποικιλία, σε ποιο ελαιοτριβείο να απευθυνθώ, πως επηρεάζει το terroir της περιοχής μου και ποιος είναι ο κρίσιμος χρόνος αποθήκευσης της ελιάς πριν την ελαιοποίηση και πως αυτός επηρεάζει το περιεχόμενο πολυφαινολών. Σύμφωνα με τη μελέτη μας αποδείχτηκε ότι:

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά