fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η έννοια terroir προκύπτει από γαλλική ορολογία και δεν είναι τίποτα άλλο από τις ιδιαίτερες κλιματολογικές και εδαφολογικές συνθήκες της κάθε περιοχής. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η ποιότητα και η γεύση του ελαιολάδου και του κρασιού εξαρτώνται άμεσα από το μικροκλίμα της περιοχής. Επιπλέον παράμετροι που σχετίζονται με την έννοια terroir είναι η τεχνική επεξεργασίας (π.χ παραδοσιακές τεχνικές) και το ανάγλυφο του εδάφους (κλίση, βάθος και ύπαρξη τυχόν ανεμοθραύστη) Ας δούμε μερικά παραδείγματα:

Περισσότερα...

Το χημείο μας σας ενημερώνει ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα σας για όποια ανάγκη σας προκύψει. Η παραγγελία των χημικών αναλύσεων συνεχίζεται να γίνεται τηλεφωνικά στο 2231 2231 99 καθώς και μέσω του e-shop μας. Η παραλαβή των δειγμάτων μπορεί να γίνει από το χώρο σας με κούριερ χωρίς επιβάρυνση. Οι καταστάσεις είναι κρίσιμες, μείνετε στο σπίτι σας μην κάνετε άσκοπες μετακινήσεις, ακούστε τις οδηγίες των ειδικών και προστατέψτε εσάς και τους γύρω σας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

 

Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το εξ αποστάσεως σπουδαίο σεμινάριο (webinar) που θα αφορά το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 και τη βιομηχανία τροφίμων. To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. 

Περισσότερα...

Στις 14 Μαρτίου ξεκινάει το εξ αποστάσεως σπουδαίο σεμινάριο (webinar) που θα αφορά το διεθνές πρότυπο ISO 22000:2018 και τη βιομηχανία τροφίμων. To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. 

Περισσότερα...

Η ελιά αποτελεί από τις σημαντικότερες και αποδοτικότερες καλλιέργειες στον ελλαδικό χώρο λόγω των κλιματολογικών και εδαφολογικών συνθηκών. Γενικά, η λίπανση της πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική και καθορίζεται από τις ιδιαίτερες εδαφολογικές συνθήκες του χωραφιού. Ας δούμε ξεχωριστά τα πιο βασικά θρεπτικά συστατικά.

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά
Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την ευκολία της περιήγησης σας. Χρησιμοποιώντας τη ιστοσελίδα αποδέχεστε την χρήση τους.