fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Στο συγκεκριμένο άρθρο θα περιγραφεί το φαινόμενο της εμφάνισης του φαινομένου της "τάπας" σε τομάτες, πιπεριές, μελιτζάνες και φυτά με βάση την εμπειρία μας και τις προσωπικές βελτιστοποιήσεις στα εδάφη που εμφανίζουν το συγκεκριμένο φαινόμενο. Το φαινόμενο οφείλεται αποκλειστικά στην ποιότητα του εδάφους και πιο συγκεκριμένα στο λάθος pH κατά την καλλιέργεια των συγκεκριμένων κηπευτικών αλλά και στην περίσσεια μαγνησίου στο νερό και στο έδαφος. 

Περισσότερα...

Τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το εξ αποστάσεως σεμινάριο Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας τροφίμων. 

Το πολύ σπουδαίο σεμινάριο επιστρέφει Live ανανεωμένο και επίκαιρο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και τη νέα νομοθεσία που ισχύει από το Μάϊο του 2023. 

Tο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) μας που θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από 11 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 17:00-20:00. Έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες και από το σεμινάριο παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στο σεμινάριο θα αναφερθούν όλες οι νέες εξελίξεις στο χώρο της χημικής ανάλυσης και ποιότητας τροφίμων και συγκεκριμένα οι θεματικές του ενότητες θα περιλαμβάνουν τα εξής:

Περισσότερα...

Το πολύ σπουδαίο σεμινάριο επιστρέφει Live ανανεωμένο και επίκαιρο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και τη νέα νομοθεσία που ισχύει από το Μάϊο του 2023. 

Tο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) μας που θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από 11 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 17:00-20:00. Έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες και από το σεμινάριο παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στο σεμινάριο θα αναφερθούν όλες οι νέες εξελίξεις στο χώρο της χημικής ανάλυσης και ποιότητας τροφίμων και συγκεκριμένα οι θεματικές του ενότητες θα περιλαμβάνουν τα εξής:

Περισσότερα...

Με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε το ερευνητικό μας έργο και σήμερα ενημερωθήκαμε από τον διεθνή εκδοτικό οίκο springerlink ότι έγινε αποδεκτή μία ακόμα ερευνητική μας ανησυχία πάνω στις αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν σε διάφορα τρόφιμα. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον Διδακτορικό ερευνητή κ. Ντάκουλα Δημήτριο και τον Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Χημείας κ. Προεστό Χαράλαμπο για τη σημαντική του συνεισφορά. Στον έκτο χρόνο λειτουργίας μας το χημείο κατάφερε να δημοσιεύσει δεκαοκτώ ερευνητικές εργασίες σε περιοδικά με κριτές, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και πιθανόν και στην Ευρώπη. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε με μεράκι να προσπαθούμε για το καλύτερο. 

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά