fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Το πολύ σπουδαίο σεμινάριο επιστρέφει Live ανανεωμένο και επίκαιρο με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και τη νέα νομοθεσία που ισχύει από το Μάϊο του 2023. 

Tο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) μας που θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από 11 Νοεμβρίου έως 16 Δεκεμβρίου 2023 και ώρες 17:00-20:00. Έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες και από το σεμινάριο παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης. Στο σεμινάριο θα αναφερθούν όλες οι νέες εξελίξεις στο χώρο της χημικής ανάλυσης και ποιότητας τροφίμων και συγκεκριμένα οι θεματικές του ενότητες θα περιλαμβάνουν τα εξής:

Περισσότερα...

Με σκληρή δουλειά συνεχίζουμε το ερευνητικό μας έργο και σήμερα ενημερωθήκαμε από τον διεθνή εκδοτικό οίκο springerlink ότι έγινε αποδεκτή μία ακόμα ερευνητική μας ανησυχία πάνω στις αντιοξειδωτικές ουσίες που υπάρχουν σε διάφορα τρόφιμα. Θα ήταν παράλειψη μας να μην ευχαριστήσουμε τον Διδακτορικό ερευνητή κ. Ντάκουλα Δημήτριο και τον Αναπληρωτή Καθηγητή του τμήματος Χημείας κ. Προεστό Χαράλαμπο για τη σημαντική του συνεισφορά. Στον έκτο χρόνο λειτουργίας μας το χημείο κατάφερε να δημοσιεύσει δεκαοκτώ ερευνητικές εργασίες σε περιοδικά με κριτές, αριθμός ρεκόρ για αντίστοιχες επιχειρήσεις στην Ελλάδα και πιθανόν και στην Ευρώπη. Εμείς υποσχόμαστε ότι θα συνεχίζουμε με μεράκι να προσπαθούμε για το καλύτερο. 

Περισσότερα...

Το ΥΠΑΑΤ εξέδωσε την προδημοσίευση για εκδήλωση ενδιαφέροντος στα πλαίσια της υλοποίηση της Δράσης «Αναλύσεις μελιού και λοιπών προϊόντων κυψέλης». Δικαιούχοι είναι ενεργοί μελισσοκόμοι και Αγροτικοί μελισσοκομικοί συνεταιρισμοί. Επιλέξιμες δαπάνες από 1/1/2023 έως 31/7/2023. Λήξη προθεσμίας 20 ημερολογιακές ημέρες από τη δημοσιεύση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά είναι:

Περισσότερα...

Ο πιο σίγουρος τρόπος για να δημιουργήσεις το τέλειο προϊόν φιστικιού περνάει μέσα από την ορθολογική χρήση λιπασμάτων και τη φυλλοδιαγνωστική ανάλυση. Μια σύγκριση μεταξύ του μέσου αριθμού απόδοσης φιστικιού σε εθνικό επίπεδο και των αποδόσεων που επιτυγχάνονται από αγρότες που κάνουν ορθολογική χρήση λιπασμάτων μέσω αναλύσεων δείχνει ότι οι μέσες αποδόσεις φιστικιού μπορούν να υπερδιπλασιαστούν με τη βελτιστοποίηση των πρακτικών διαχείρισης του εδάφους και των φύλλων. Σύμφωνα με έρευνες τα απαιτούμενα λιπάσματα θα πρέπει να εφαρμόζονται σε αυλάκια γύρω από το δέντρο και σε μέσο βάθος ριζικής ζώνης (40-50 cm).

Περισσότερα...

Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια υπάρχει μια διαφοροποίηση στις παραμέτρους που επιβάλλει η νομοθεσία να ελέγχονται για να μπορεί αν διακινηθεί το προϊόν μας στην Ευρωπαϊκή Ένωση (επομένως και στην Ελληνική αγορά).

Στη νομοθεσία προστέθηκε η υποχρεωτική ανάλυση για:

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Ανοικτά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά