- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Στη δύσκολη εποχή που ζούμε ένα ακόμα εμπόδιο έχει προστεθεί στους ιδιοκτήτες καταστημάτων μαζικής εστίασης. Σύμφωνα με τη νέα διάταξη που ισχύει από τον Ιούλιο του 2017 κάθε αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο,ταβέρνα, καφέ, κατάστημα πώλησης σφολιατοειδών και γενικά κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί στα πρότυπα του HACCP (όχι να διαθέτει HACCP, αλλά να λειτουργεί σύμφωνα με τις 7 βασικές του αρχές). Επομένως όταν βρεθεί σε έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:
Το έδαφος της Ελλάδας είναι από τα πλέον καταλληλότερα για την καλλιέργεια της ελιάς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι τα ελληνικά προϊόντα της ελιάς είναι περιζήτητα σε όλον τον κόσμο. Το καταλληλότερο έδαφος για την καλλιέργεια της ελιάς είναι τα μέσης σύστασης εδάφη (αμμοαργιλώδη) με pH από 6-8. Η λίπανση της ελιάς εξαρτάται άμεσα από το pH και τη σύσταση του εδάφους, το κλίμα της περιοχής και την ποικιλία της ελιάς που θέλουμε να καλλιεργήσουμε.
Ευχαριστούμε θερμά για την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε και για τη μεγάλη συμμετοχή σας. Το εξ αποστάσεως σεμινάριο του ISO 17025 που θα ξεκινήσει στις 16/02/2019 και θα διαρκέσει 4 εβδομάδες (σύνολο 12 ώρες) έχει σχεδόν γεμίσει καθώς απομένουν μόνο 5 τελευταίες θέσεις. Ο λόγος της μεγάλης συμμετοχής είναι η σπουδαιότητα του για το χώρο εύρεσης εργασίας σε χημικά αναλυτικά εργαστήρια, αλλά και σε βιομηχανίες τροφίμων και φαρμάκων που διατηρούν στο χώρο τους χημικά εργαστήρια. Λόγω της μεγάλης του σπουδαιότητας αποφασίστηκε η τιμή να είναι η χαμηλότερη της αγοράς, αλλά το επίπεδο εκπαίδευσης να είναι πολύ σπουδαίο με εξειδικευμένα παραδείγματα και όχι αόριστες θεωρίες.
Ένα φρούτο σε σχέση με τον αντίστοιχο χυμό του έχει μεγαλύτερη θρεπτική αξία καθώς αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Αντίθετα ο χυμός είναι στην πραγματικότητα ένα μείγμα σακχάρων (11%) και νερού (89%). Στην προσπάθεια τους λοιπόν να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο επιστήμονες κατάφεραν να πετύχουν τη μετατροπή μεγάλου μέρους των σακχάρων του χυμού σε ίνες με τη χρήση ενζύμων.
Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των χημικών εργαστηρίων δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο σεμινάριο που αφορά το διεθνές πρότυπο ISO 17025 (διαπίστευση των χημικών εργαστηρίων). Στο σεμινάριο θα λάβετε εξειδικευμένη πρακτική γνώση και όχι θεωρίες έτσι ώστε όλοι να είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τις γνώσεις σας στο χώρο εργασίας ή να ενδυναμώσετε πραγματικά το βιογραφικό σας για εύρεση εργασίας σε χημικά εργαστήρια ή σε βιομηχανίες που περιέχουν χημικά εργαστήρια (βιομηχανίες τροφίμων ή φαρμάκων).
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων