fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Το επόμενο Σάββατο 16/02/2019 ξεκινάει το πολυαναμενόμενο εξ αποστάσεως σεμινάριο (Webinar) που αφορά τη λειτουργία των χημικών εργαστηρίων κάτω από τις απαιτήσεις του διεθνούς προτύπου ISO 17025.

Περισσότερα...

Το συγκεκριμένο webinar δεν θα πρέπει να το χάσει κανένας που ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με τη βιομηχανία των τροφίμων. Τι εννοούμε όμως απάτη τροφίμων και γιατί είναι σήμερα τόσο σημαντική; Στον όρο απάτη τροφίμων συμπεριλαμβάνουμε όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν μια βιομηχανία τροφίμων στην πώληση είτε νοθευμένου τροφίμου είτε μη κατάλληλου προς κατανάλωση τροφίμου είτε ακόμα και τροφίμου που μπορεί να έχει υπάρξει στόχος τρομοκρατικής ενέργειας. Τι προβλέπει λοιπόν το σύστημα παρακολούθησης των κρίσιμων σημείων ελέγχου στην Απάτη τροφίμων.

Περισσότερα...

Η δεντροκαλλιέργεια στην Ελλάδα υπήρξε πάντα αγαπημένη ενασχόληση των αγροτών καθώς παρέχει υψηλές αποδόσεις. Μάλιστα σήμερα όπου τα καινοτόμα τρόφιμα έχουν λάβει τη θέση που τους αξίζει ολοένα και περισσότεροι αγρότες στρέφονται στην δεντροκαλλιέργεια καθώς υπάρχουν πολλοί και διαφορετικοί τρόποι διάθεσης των προϊόντων τους.

Περισσότερα...

Με περηφάνια σας παρουσιάζουμε τη νέα μεγάλη επιστημονική δημοσίευση του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" που έγινε δεκτή στο διεθνές επιστημονικό περιοδικό με κριτές Reference Module in Food Science. Η δημοσίευση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με τον επίκουρο καθηγητή κ. Προεστό Χαράλαμπο του τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και αφορά τη μετανάστευση των υλικών συσκευασίας στα τρόφιμα ευρείας κατανάλωσης.

Περισσότερα...

Στη δύσκολη εποχή που ζούμε ένα ακόμα εμπόδιο έχει προστεθεί στους ιδιοκτήτες καταστημάτων μαζικής εστίασης. Σύμφωνα με τη νέα διάταξη που ισχύει από τον Ιούλιο του 2017 κάθε αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο,ταβέρνα, καφέ, κατάστημα πώλησης σφολιατοειδών και γενικά κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί στα πρότυπα του HACCP (όχι να διαθέτει HACCP, αλλά να λειτουργεί σύμφωνα με τις 7 βασικές του αρχές). Επομένως όταν βρεθεί σε έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά