- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Η ώρα για την παραγωγή του φετινού μας ελαιολάδου έφτασε. Κάθε παραγωγός ο οποίος θέλει να διακινήσει το προϊόν του στην αγορά θα πρέπει να διατελέσει έναν αριθμό χημικών αναλύσεων για την ποιοτική του κατάταξη. Ας δούμε όμως ποιες αναλύσεις είναι απαραίτητες και για ποιο σκοπό με βάση τον κανονισμό 2568/1991.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο σεμινάριο της Χημικής Ανάλυσης και του Ποιοτικού ελέγχου των Τροφίμων συνολικής διάρκειας 18 ωρών αποφασίστηκε να ανοιχτούν πέντε επιπλέον θέσεις για όσους επιθυμούν την εγγραφή τους. Κάντε σήμερα την κράτηση της δικής σας θέσης και ενδυναμώστε τις γνώσεις σας και το βιογραφικό σας.
Τελευταία ημέρα εγγραφών για το σεμινάριο της εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης ελαιολάδου. Το συγκεκριμένο σεμινάριο έχει λάβει πολύ υψηλή βαθμολογία κατά την προηγούμενη διοργάνωση του εξαιτίας του αντίκτυπου που έχει στην αγορά εργασίας αλλά και των γενικότερων γνώσεων που προσφέρει.Το σεμινάριο που καλείται "Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου" διεξάγεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως (webinar) στις 21 Οκτωβρίου, 11:00-15:00 με εισηγητή τον κ. Πασιά Ιωάννη.
Η περίοδος που διανύουμε είναι σημαντική για την εκπαίδευση όλων όσων το επιθυμούν στην εξειδικευμένη χημική ανάλυση της οξύτητας και των τιμών k του ελαιολάδου. Από τον επόμενο μήνα όλοι οι παραγωγοί θα αρχίσουν να διαθέτουν στην αγορά το δικό τους φρέσκο ελαιόλαδο και επομένως η ζήτηση των συγκεκριμένων αναλύσεων θα είναι αυξημένη.
Τελευταία ημέρα εγγραφών με έκπτωση η σημερινή για το σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Προεστό Χαράλαμπο, επίκουρο καθηγητή χημείας τροφίμων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - Τα Πάντα για τη Σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων