- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Λήγει αύριο 04/12/2018 η εγγραφή με έκπτωση για το μεγάλο και μοναδικό στην Ελλάδα σεμινάριο που αφορά την εκπαίδευση σε θέματα προετοιμασίας επιχειρήσεων για υγειονομικούς ελέγχους σύμφωνα με το ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017.
Ένα πολύ σημαντικό εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) διεξάγεται αυτήν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τις 11:00-14:00 με θέμα την ανάδειξη των επιχειρήσεων μέσω social media. Μάθετε πως να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, πως να προωθήσετε τα προϊόντα σας με μικρό κόστος και πως να αποφύγετε πιθανά λάθη που θα σας στοιχίσουν.
Ο δάκος αποτελεί τον κυριότερο εχθρό του ελαιοκάρπου. Η φετινή χρονιά αποτέλεσε από τις χειρότερες για τους ελαιοπαραγωγούς καθώς σε πολλές περιοχές εμφανίστηκε ο δάκος με αποτέλεσμα τη σοβαρή επίπτωση στην ποιότητα του ελαιολάδου. Ποιες παραμέτρους όμως επηρεάζει ο δάκος και πως αυτό συμβάλλει στην ποιοτική υποβάθμιση του ελαιολάδου;
Το σεμινάριο της εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης του προφίλ λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα αποτελεί και φέτος γεγονός και συνεχίζει να είναι το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Μέσα από ένα τετράωρο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:00 θα μάθετε τα πάντα για την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα με αεριοχρωματογραφία GC-FID.
Εκπαιδευτείτε πλήρως στους νέους όρους και στις προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών, σύμφωνα με το καινούργιο ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017. Οι προϋποθέσεις λοιπόν που πρέπει να πληροί μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να είναι καλυμμένη για οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο, έχουν πλέον αυξηθεί και απαιτείται να τηρεί όλες τις αρχές του HACCP με βάση τους επίσημους οδηγούς του ΕΦΕΤ.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων