- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Λόγω μεγάλης ζήτησης έχουν μείνει πλέον ελάχιστες θέσεις για το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) που αφορά το ISO 22000 και τη βιομηχανία τροφίμων. To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας.
Λήγει αύριο 04/12/2018 η εγγραφή με έκπτωση για το μεγάλο και μοναδικό στην Ελλάδα σεμινάριο που αφορά την εκπαίδευση σε θέματα προετοιμασίας επιχειρήσεων για υγειονομικούς ελέγχους σύμφωνα με το ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017.
Ένα πολύ σημαντικό εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) διεξάγεται αυτήν την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου από τις 11:00-14:00 με θέμα την ανάδειξη των επιχειρήσεων μέσω social media. Μάθετε πως να προσελκύσετε περισσότερους πελάτες, πως να προωθήσετε τα προϊόντα σας με μικρό κόστος και πως να αποφύγετε πιθανά λάθη που θα σας στοιχίσουν.
Ο δάκος αποτελεί τον κυριότερο εχθρό του ελαιοκάρπου. Η φετινή χρονιά αποτέλεσε από τις χειρότερες για τους ελαιοπαραγωγούς καθώς σε πολλές περιοχές εμφανίστηκε ο δάκος με αποτέλεσμα τη σοβαρή επίπτωση στην ποιότητα του ελαιολάδου. Ποιες παραμέτρους όμως επηρεάζει ο δάκος και πως αυτό συμβάλλει στην ποιοτική υποβάθμιση του ελαιολάδου;
Το σεμινάριο της εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης του προφίλ λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα αποτελεί και φέτος γεγονός και συνεχίζει να είναι το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Μέσα από ένα τετράωρο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:00 θα μάθετε τα πάντα για την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα με αεριοχρωματογραφία GC-FID.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων