- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου", θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι εκδόθηκε από τον ΕΦΕΤ ο πρώτος Οδηγός Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς σταθμούς και τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής.
Ερχόμενοι καθημερινά σε επαφή με μεγάλες ή μικρότερες εταιρείες και επιχειρήσεις τροφίμων γινόμαστε δέκτες αποριών για τις ετικέτες των προϊόντων τους. Παρακάτω συνοψίζουμε τις βασικότερες απορίες και σας τις παρουσιάζουμε:
Η περίοδος από τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτέμβρη είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ακτινίδιο. Βρισκόμαστε στην περίοδο της ανάπτυξης του καρπού και επομένως η πρόληψη τυχόν ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η όποια λίπανση αυτή την περίοδο συνίσταται να γίνεται διαφυλλικά ώστε να εξασφαλιστεί ότι η πλειονότητα των θρεπτικών συστατικών θα περάσει στο φυτό. Τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών αυτήν την περίοδο για την ακτινιδιά είναι:

Το καλοκαίρι τελειώνει και μαζί η του η προσφορά μας για τα e-learning. Έως 31 Αυγούστου με εγγραφή σας σε όποιο e-learning επιθυμείτε κερδίζετε άμεσα έκπτωση 25% για την παρακολούθηση του χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού summer2019.

Το συγκεκριμένο webinar δεν θα πρέπει να το χάσει κανένας που ασχολείται ή θέλει να ασχοληθεί με τη βιομηχανία των τροφίμων καθώς είναι πλέον προαπαιτούμενο και δίνει δύναμη στις γνώσεις σας και στο βιογραφικό σας.
Τι εννοούμε όμως απάτη τροφίμων και γιατί είναι σήμερα τόσο σημαντική;




Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων