- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Εκπαιδευτείτε πλήρως στους νέους όρους και στις προϋποθέσεις λειτουργίας επιχειρήσεων τροφίμων/ποτών, σύμφωνα με το καινούργιο ΦΕΚ Β' 2161/23.6.2017. Οι προϋποθέσεις λοιπόν που πρέπει να πληροί μια επιχείρηση υγειονομικού ενδιαφέροντος, ώστε να είναι καλυμμένη για οποιοδήποτε υγειονομικό έλεγχο, έχουν πλέον αυξηθεί και απαιτείται να τηρεί όλες τις αρχές του HACCP με βάση τους επίσημους οδηγούς του ΕΦΕΤ.
Λήγει αύριο Τετάρτη 07/11/2018 η εγγραφή με έκπτωση για το σεμινάριο της γλώσσας του σώματος στο εργασιακό περιβάλλον. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αποτελεί εργαλείο εύρεσης εργασίας αλλά και προσωπικής σας ανάδειξης μέσα στο χώρο της εργασίας σας καθώς μετά το πέρας του θα γνωρίζετε πως να χειρίζεστε το σώμα σας προς όφελος σας.
Ολοκληρώνεται σήμερα 30 Οκτωβρίου 2018 η έκπτωση για την εγγραφή στο σεμινάριο της χημικής ανάλυσης και ελέγχου ποιότητας τροφίμων που ξεκινά το Σάββατο 03/11/2018 και θα διαρκέσει για έξι εβδομάδες. Το σεμινάριο διεξάγεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως και θα πραγματοποιείται ζωντανά κάθε Σάββατο 17:00-20:00. Σε περίπτωση αδυναμίας live παρακολούθησης θα σας σταλεί το βίντεο μαγνητοσκοπημένο ώστε να μη χάσετε ούτε πέντε λεπτά.
Η ώρα για την παραγωγή του φετινού μας ελαιολάδου έφτασε. Κάθε παραγωγός ο οποίος θέλει να διακινήσει το προϊόν του στην αγορά θα πρέπει να διατελέσει έναν αριθμό χημικών αναλύσεων για την ποιοτική του κατάταξη. Ας δούμε όμως ποιες αναλύσεις είναι απαραίτητες και για ποιο σκοπό με βάση τον κανονισμό 2568/1991.
Λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο σεμινάριο της Χημικής Ανάλυσης και του Ποιοτικού ελέγχου των Τροφίμων συνολικής διάρκειας 18 ωρών αποφασίστηκε να ανοιχτούν πέντε επιπλέον θέσεις για όσους επιθυμούν την εγγραφή τους. Κάντε σήμερα την κράτηση της δικής σας θέσης και ενδυναμώστε τις γνώσεις σας και το βιογραφικό σας.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων