fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Μπορεί το σεμινάριο να διεξάγεται το Φεβρουάριο άλλα λόγω της μεγάλης του σημασίας στο χώρο των χημικών εργαστηρίων έχει ήδη γίνει ανάρπαστο. Για το λόγο αυτό ανοίχτηκαν επιπλέον πέντε θέσεις ώστε να μπορέσουν όσο περισσότεροι να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση πάνω στο συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά το σύγχρονο χημικό, τεχνολόγο τροφίμων ή γεωπόνο που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της χημικής ανάλυσης είτε σε ιδιωτικά χημικά εργαστήρια είτε σε κρατικούς φορείς. Εμείς παρέχουμε εκπαίδευση σε βάθος έτσι ώστε μετά το πέρας των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος να έχει πάρει γνώση και όχι απλή πληροφορία.

Περισσότερα...

Η HMF είναι μια φουρφουράλη η οποία σχηματίζεται σαν παραπροϊόν της αντίδρασης Maillard κατά τη θέρμανση τροφίμων πλούσια σε σάκχαρα ή κατά την παρατεταμένη αποθήκευση του τροφίμου σε μη κατάλληλες συνθήκες. Είναι ουσία τοξική ενώ σε κάποιες μορφές της είναι καρκινογόνος. Οι περισσότεροι όμως την γνωρίζουν μέσα από το μέλι καθώς η περιεκτικότητα της στο μέλι αποτελεί δείκτη θέρμανσης, παλαιότητας και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και νοθείας.

Περισσότερα...

Η περίοδος προετοιμασίας του χωραφιού για τη νέα καλλιεργητική περίοδο πλησιάζει και παρακάτω ακολουθεί ένας πλήρης οδηγός των απαιτούμενων χημικών αναλύσεων ώστε να μη γίνεται αλόγιστη χρήση λιπασμάτων.

Περισσότερα...

Λήγει αύριο 12/12/2018 η ευκαιρία για εγγραφή με έκπτωση στο σεμινάριο της εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης του προφίλ λιπαρών οξέων σε τρόφιμα και έλαια. Το συγκεκριμένο σεμινάριο είναι το μοναδικό στο είδος του στην Ελλάδα. Μέσα από ένα τετράωρο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018 από τις 11:00 έως τις 15:00 θα μάθετε τα πάντα για την ανάλυση του προφίλ λιπαρών οξέων σε έλαια και τρόφιμα με αεριοχρωματογραφία GC-FID.

Περισσότερα...

Λόγω μεγάλης ζήτησης έχουν μείνει πλέον ελάχιστες θέσεις για το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) που αφορά το ISO 22000 και τη βιομηχανία τροφίμων. To Διεθνές Πρότυπο ISO 22000 καθορίζει τις απαιτήσεις για ένα σύστημα διαχείρισης της ασφάλειας των τροφίμων στην τροφική αλυσίδα, όπου ένας οργανισμός πρέπει να αποδείξει την ικανότητά του να ελέγχει κινδύνους για την ασφάλεια των τροφίμων, ώστε να παρέχει με συνέπεια ασφαλή τελικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις προδιαγραφές της νομοθεσίας. 

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά