- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Ένα φρούτο σε σχέση με τον αντίστοιχο χυμό του έχει μεγαλύτερη θρεπτική αξία καθώς αποτελεί πηγή φυτικών ινών. Αντίθετα ο χυμός είναι στην πραγματικότητα ένα μείγμα σακχάρων (11%) και νερού (89%). Στην προσπάθεια τους λοιπόν να αντιμετωπίσουν αυτό το φαινόμενο επιστήμονες κατάφεραν να πετύχουν τη μετατροπή μεγάλου μέρους των σακχάρων του χυμού σε ίνες με τη χρήση ενζύμων.
Μέσα από την πολύχρονη εμπειρία μας στο χώρο των χημικών εργαστηρίων δημιουργήσαμε το συγκεκριμένο σεμινάριο που αφορά το διεθνές πρότυπο ISO 17025 (διαπίστευση των χημικών εργαστηρίων). Στο σεμινάριο θα λάβετε εξειδικευμένη πρακτική γνώση και όχι θεωρίες έτσι ώστε όλοι να είστε έτοιμοι να μεταφέρετε τις γνώσεις σας στο χώρο εργασίας ή να ενδυναμώσετε πραγματικά το βιογραφικό σας για εύρεση εργασίας σε χημικά εργαστήρια ή σε βιομηχανίες που περιέχουν χημικά εργαστήρια (βιομηχανίες τροφίμων ή φαρμάκων).
Στο κομμάτι του εγκεφάλου και ιδιαίτερα στην διεργασία της ενίσχυσης της μνήμης σημαντικό παράγοντα παίζει η διατροφή μας. Ιδιαίτερα οι γονείς που έχουν παιδιά σε επίπεδο πανελληνίων εξετάσεων θα πρέπει να εμπλουτίσουν τη διατροφή τους με τις παρακάτω κατηγορίες τροφίμων:
Μπορεί το σεμινάριο να διεξάγεται το Φεβρουάριο άλλα λόγω της μεγάλης του σημασίας στο χώρο των χημικών εργαστηρίων έχει ήδη γίνει ανάρπαστο. Για το λόγο αυτό ανοίχτηκαν επιπλέον πέντε θέσεις ώστε να μπορέσουν όσο περισσότεροι να αποκτήσουν εξειδικευμένη γνώση πάνω στο συγκεκριμένο διεθνές πρότυπο. Το συγκεκριμένο σεμινάριο αφορά το σύγχρονο χημικό, τεχνολόγο τροφίμων ή γεωπόνο που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της χημικής ανάλυσης είτε σε ιδιωτικά χημικά εργαστήρια είτε σε κρατικούς φορείς. Εμείς παρέχουμε εκπαίδευση σε βάθος έτσι ώστε μετά το πέρας των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος να έχει πάρει γνώση και όχι απλή πληροφορία.
Η HMF είναι μια φουρφουράλη η οποία σχηματίζεται σαν παραπροϊόν της αντίδρασης Maillard κατά τη θέρμανση τροφίμων πλούσια σε σάκχαρα ή κατά την παρατεταμένη αποθήκευση του τροφίμου σε μη κατάλληλες συνθήκες. Είναι ουσία τοξική ενώ σε κάποιες μορφές της είναι καρκινογόνος. Οι περισσότεροι όμως την γνωρίζουν μέσα από το μέλι καθώς η περιεκτικότητα της στο μέλι αποτελεί δείκτη θέρμανσης, παλαιότητας και σε ορισμένες περιπτώσεις ακόμα και νοθείας.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων