fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Η σύγχρονη βιομηχανία τροφίμων απαιτεί εξειδικευμένη γνώση και υπεύθυνους ποιότητας που να μπορούν να παρέχουν καινοτόμα προϊόντα με ισχυρισμούς υγείας. Πώς όμως αυτό μπορεί να γίνει; Τι μας επιτρέπει η νομοθεσία; Τι μπορώ να αναγράφω και τι όχι σε μία ετικέτα τροφίμου; Ποιες είναι οι απαραίτητες χημικές αναλύσεις και πώς γίνονται; Τι είναι ισχυρισμός υγείας και διατροφής και πώς μπορώ να στηριχτώ σε αυτόν για να δώσω ώθηση στα προϊόντα μου;

Περισσότερα...

Ο Ιούλιος αποτελεί ίσως τον καλύτερο μήνα για να γίνει η φυλλοδιαγνωστική της ελιάς. Το μήνα αυτό θα πρέπει να γίνουν οι απαραίτητες επεμβάσεις καθώς η καλλιέργεια πλέον βρίσκεται στην περίοδο της σκλήρυνσης του πυρήνα. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι μεγάλες συγκεντρώσεις θρεπτικών συστατικών μεταναστεύουν από τα φύλλα προς τον καρπό και επομένως οι απαιτήσεις σε άζωτο, φωσφόρο, κάλιο, ασβέστιο, σίδηρο, βόριο κ.ά είναι μεγάλες. Τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών στα φύλλα αυτή την περίοδο θα πρέπει να είναι τα εξής:

Περισσότερα...

Κρατώντας τις υποσχέσεις μας συνεχίζουμε να παρέχουμε εξειδικευμένα e-learning μαθήματα έτσι ώστε να εμπλουτίζονται πραγματικά οι γνώσεις των εκπαιδευόμενων και να ενισχύεται η εμπειρία τους ώστε να γίνονται περιζήτητοι στην αγορά εργασίας. Το συγκεκριμένο e-learning για τη χημική ανάλυση ελαιολάδου δημιουργήθηκε από live σεμινάριο που διοργανώθηκε από τη Webinarium και περιέχει τις εξής θεματικές ενότητες:

Περισσότερα...

Σε μία μεγάλη συμφωνία προχώρησε το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" στο πλαίσιο των καινοτόμων υπηρεσιών που προσφέρει. Πιο συγκεκριμένα, το χημείο μας μέσα από την υπηρεσία της προώθησης νέων προϊόντων συμφώνησε με τον κ. Ζακυνθινό Γεώργιο, Καθηγητή του Τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Πελοποννήσου στην υπογραφή προγραμματικής σύμβασης στο κομμάτι της δημιουργίας καινοτόμων αγροτικών προϊόντων με βάση τις ανάγκες του σύγχρονου αγρότη. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως κάθε αγρότης που θέλει να ξεφύγει από τα καθιερωμένα πλαίσια της αγοράς και να δημιουργήσει νέα τρόφιμα ή νέες πρώτες ύλες μπορεί να έχει την πλήρη επιστημονική υποστήριξη μέσω συγκεκριμένων δράσεων.

Τι εννοούμε όταν λέμε καινοτόμα προϊόντα; 

Καινοτόμα προϊόντα μπορούν να προκύψουν είτε με παραλλαγή των κλασσικών μεθόδων παραγωγής των μέχρι τώρα γνωστών τροφίμων (π.χ τυροκομικά με αυξημένη πρωτεΐνη, αλλαντικά για χορτοφάγους, έλαια με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, κρασί από φρούτα, σνακς από ελιές, κ.ά.) είτε με εκμετάλλευση των υπαρχόντων πρώτων υλών που μέχρι σήμερα απορρίπτονταν (π.χ άλευρα από φλούδες φρούτων κ.ά). Επίσης, με τη συγκεκριμένη συνεργασία μπαίνουμε δυναμικά στο χώρο των λυοφιλιωμένων τροφίμων καθώς και την παραγωγή σκόνης έτοιμων γευμάτων. 

Ποιος μπορεί να συμμετάσχει σε αυτή τη δράση;

Σε αυτή τη δράση μπορούν να συμμετάσχουν βιομηχανίες, οικοτεχνίες αλλά και αγρότες ή ιδιώτες, οι οποίοι επιθυμούν τη δημιουργία νέων καινοτόμων προϊόντων. 

Αποτελεί στόχος μας η υποστήριξη καινοτόμων ιδεών μέσω ερευνητικών διεργασιών, μια διαδικασία που έχει γερά θεμέλια στο εξωτερικό και εισέρχεται πλέον δειλά και στη χώρα μας.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

Συνεχίζουμε παρέχοντας εξειδικευμένες υπηρεσίες στο χώρο της εκπαίδευσης και κατάρτισης νέων επιστημόνων με βάση τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς εργασίας. Ο σύγχρονος χημικός, τεχνολόγος τροφίμων ή γεωπόνος που θέλει να ασχοληθεί με το χώρο της χημικής ανάλυσης είτε σε ιδιωτικά χημικά εργαστήρια είτε σε κρατικούς φορείς θα πρέπει απαραίτητα να γνωρίζει το διεθνές πρότυπο ISO 17025. Εμείς παρέχουμε εκπαίδευση σε βάθος έτσι ώστε μετά το πέρας των μαθημάτων ο εκπαιδευόμενος να έχει πάρει γνώση και όχι απλή πληροφορία. Το μάθημα αποτελείται από 10 ώρες μαγνητοσκοπημένων βίντεο από live σεμινάριο. Στο συγκεκριμένο e-learning παρουσιάζονται αναλυτικά οι εξής ενότητες:

1) Πλήρης παρουσίαση του προτύπου και πρακτική εξάσκηση στην κατασκευή των απαραίτητων εγγράφων

2) Τεχνικές απαιτήσεις προτύπου

3) Πλήρης περιγραφή της διαδικασίας επικύρωσης των μεθόδων με δώρο excel με έτοιμους υπολογισμούς για τη δική σας ευκολία 

4) Διακριβώσεις και έλεγχοι καλής λειτουργίας των εξοπλισμών

5) Υπολογισμός αβεβαιότητας

Ενδυναμώστε άμεσα το βιογραφικό ή επεκτείνετε τις γνώσεις σας και γίνετε περιζήτητος στο χώρο των τροφίμων. Προετοιμαστείτε για τη νέα περίοδο και μην αφήνετε τίποτα στην τύχη του.

Μετά το πέρας του e-learning παρέχεται πλήρης φάκελος με εκτενή βιβλιογραφία καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το e-learning μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας και στο χρόνο που θα μας ζητήσετε. Επίσης μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή κ. Πασιά Ιωάννη για τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί. Το κόστος για τις 10 ώρες εκπαίδευσης ανέρχεται στα 223 ευρώ τελική τιμή.

Αγοράστε το συγκεκριμένο μάθημα πατώντας ΕΔΩ.  

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.

 

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά