- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Πέντε τελευταίες θέσεις μείνανε για το σεμινάριο της εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα. Το σεμινάριο διεξάγεται την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 αποκλειστικά εξ αποστάσεως (webinar) μέσω της πλατφόρμας της Webinarium.
Το ακρυλαμίδιο είναι μια οργανική ένωση με χαμηλό μοριακό βάρος, ιδιαίτερα διαλυτή στο νερό, η οποία σχηματίζεται από τα φυσικώς απαντώμενα συστατικά ασπαραγίνη και σάκχαρα σε ορισμένα τρόφιμα, όταν αυτά παρασκευάζονται σε θερμοκρασίες συνήθως υψηλότερες από 120°C και υπό συνθήκες χαμηλής υγρασίας.
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου από τις 11:00-15:00 θα διεξαχθεί ο δεύτερος κύκλος σεμιναρίων που αφορούν την εξειδικευμένη χημική ανάλυση βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα. Το σεμινάριο είναι μοναδικό στο είδος του και διεξάγεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως (webinar) μέσω της πλατφόρμας της Webinarium.
Κάθε τύπος μελιού έχει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τα οποία με την κατάλληλη προώθηση μπορούν να λάβουν τη θέση που τους αξίζει στη διεθνή αγορά. Ας γνωρίσουμε τις σπουδαιότερες κατηγορίες μελιού όπως τις παρουσιάσαμε και στο σεμινάριο για τη σύγχρονη μελισσοκομία.
Ανακοινώθηκαν από την Webinarium τα σεμινάρια που θα διεξαχθούν τους επόμενους δυο μήνες. Ενημερωθείτε ΕΔΩ και κάντε έγκαιρα την κράτηση της θέσης σας για το σεμινάριο που σας ενδιαφέρει.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων