- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το συγκεκριμένο e-learning μάθημα δημιουργήθηκε για όλους εκείνους που ασχολούνται με τη μελισσοκομία είτε με την παραγωγή μελιού είτε με το κομμάτι της χημικής ανάλυσης. To συγκεκριμένο μάθημα έχει συνολική διάρκεια 6 ώρες και παρέχεται μέσω μαγνητοσκοπημένου βίντεο από Live σεμινάριο. Περιλαμβάνει όλες εκείνες τις γνώσεις που χρειάζεται ένας μελισσοκόμος ή ένας ο οποίος επιθυμεί να ασχοληθεί με τη χημική ανάλυση και τη συμβουλευτική στο χώρο του μελιού. Συγκεκριμένα αναλύονται με λεπτομέρεια τα εξής:
1) Χημικές αναλύσεις μελιού με βάση τη νομοθεσία, πλήρης περιγραφή του τρόπου εκτέλεσης τους (οργανολογία και μεθοδολογία).
2) Περιγραφή τρόπου διάθεσης των μελιών ανάλογα με το είδος σε εξειδικευμένες βιομηχανίες τροφίμων ή φαρμάκων.
3) Σύγχρονη μελισσοκομία και πιστοποίηση κατά HACCP.
4) Φυσικοί και χημικοί τρόποι αντιμετώπισης ασθενειών.
5) Προώθηση προϊόντων μέσω έξυπνων τρόπων ανάδειξης των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του δικού σας μελιού (π.χ αντιοξειδωτική ικανότητα, περιεκτικότητα σε μέταλλα και βιταμίνες, περιεκτικότητα σε υπεροξείδιο του υδρογόνου).
6) Τι να προσέξετε κατά την εξαγωγή του προϊόντος σας.
Μετά το πέρας του e-learning παρέχεται πλήρης φάκελος με εκτενή βιβλιογραφία καθώς και πιστοποιητικό παρακολούθησης. Το e-learning μπορείτε να το παρακολουθήσετε από την άνεση του σπιτιού σας και στο χρόνο που θα μας ζητήσετε. Επίσης μπορείτε να έχετε άμεση επικοινωνία με τον εισηγητή κ. Πασιά Ιωάννη για τυχόν απορίες που έχουν δημιουργηθεί. Το κόστος για το συγκεκριμένο σεμινάριο ανέρχεται στα 186 ευρώ (τελική τιμή).
Αγοράστε το συγκεκριμένο μάθημα πατώντας ΕΔΩ.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες της σύγχρονης αγοράς και δουλεύοντας καθημερινά με βιομηχανίες τροφίμων δημιουργήσαμε ένα e-learning που έχει ότι χρειάζεται η αγορά εργασίας στο χώρο της ανάλυσης, της τυποποίησης και της διάθεσης τροφίμων. Το μάθημα αποτελείται από 16 ώρες μαγνητοσκοπημένων βίντεο από live σεμινάρια που διεξήχθησαν το φετινό χειμώνα και περιέχει τις εξής ενότητες:
Πολλά έχουν ακουστεί για το τι ακριβώς σημαίνει καινοτομία στην αγορά τροφίμων. Πολλοί το συνδυάζουν με τη δημιουργία νέων τροφίμων ή το συνδυασμό ήδη υπαρχόντων.Φυσικά ένα τέτοιο τρόφιμο θα είναι καινοτόμο, θα μπορεί να δημιουργήσει θετικές εντυπώσεις στην αγορά και να μας προσφέρει τα αντίστοιχα οικονομικά οφέλη, είναι όμως μόνο αυτός ο τρόπος; Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε κάποιους τρόπους ώστε να κάνετε το δικό σας προϊόν μοναδικό και καινοτόμο και ας είναι ένα από τα ήδη κλασικά υπάρχοντα τρόφιμα της αγοράς.
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" γιορτάζοντας τον ένα χρόνο λειτουργίας του θέλει να ευχαριστήσει όλους τους πελάτες του για την εμπιστοσύνη που μας έδειξαν και την άριστη συνεργασία, και να καλέσει όσους δεν μας έχουν ακόμη επισκεφθεί να συζητήσουμε και να επιλέξουμε μαζί, ανάμεσα από πολλά πακέτα αναλύσεων, αυτό που ταιριάζει καλύτερα στις δικές σας ανάγκες. Από σήμερα και μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουνίου παρέχουμε έκπτωση σε επιλεγμένες αναλύσεις έως 20% (αναλύσεις εδάφους, φύλλων, νερού, μελιού, μικροβίων και ελαιολάδου).
Στον ένα χρόνο λειτουργίας μας με τη βοήθεια σας και τις γνώσεις του προσωπικού μας πετύχαμε:
1) να συνεργαστούμε με πάνω από 200 πελάτες,
2) να εκπληρώσουμε με επιτυχία πάνω από 15 εκπαιδευτικά προγράμματα στο χώρο των εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων τροφίμων,
3) να συμμετάσχουμε σε 3 διεθνή συνέδρια,
4) να αναδείξουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά παραδοσιακών προϊόντων μικρών παραγωγών ώστε να ανοίξει ο δρόμος για τις εξαγωγές τους,
5) να συνεργαστούμε με 3 μεγάλα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας μας (Πανεπιστήμιο Αθηνών, Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ΤΕΙ Πελοποννήσου),
6) και να δημοσιεύσουμε σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά με κριτές 5 εργασίες μας.
Υποσχόμαστε και ευχόμαστε στον επόμενο χρόνο λειτουργίας μας να μπορέσουμε να ικανοποιήσουμε τα δικά σας και τα δικά μας οράματα ώστε να παρέχουμε ακόμα περισσότερες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου.
Για περισσότερες πληροφορίες ή για να κερδίσετε την έκπτωση μας παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Η προσφορά ισχύει από 01/06/2018 έως 08/06/2018.
Από τις πλέον σημαντικές αναλύσεις στην άμπελο είναι η φυλλοδιαγνωστική εξέταση η οποία παρέχει ακριβείς πληροφορίες πάνω στην κατάσταση του αμπελώνα. Οι πληροφορίες αυτές θα πρέπει να συνδυάζονται και με άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με την ανάλυση του εδάφους και του νερού ποτίσματος. Για να θεωρηθεί ότι ο αμπελώνας περιέχει επαρκή θρεπτικά συστατικά θα πρέπει οι συγκεντρώσεις επί ξηρού να κυμαίνονται στα εξής επίπεδα:
1) Άζωτο: Από 0.8 έως 1.0 % (w/w),
2) Φωσφόρος: Από 0.2-0.5% (w/w),
3) Κάλιο: Από 1.5-3.0% (w/w)
4) Ασβέστιο: Από 1.2-2.5% (w/w)
5) Μαγνήσιο: Από 0.4-0.6% (w/w)
6) Ψευδάργυρος: >25 ppm
7) Μαγγάνιο: 30-500 ppm
8) Σίδηρος: 7-70 ppm
9) Χαλκός: >6 ppm
10) Βόριο: 30-100 ppm
H δειγματοληψία μπορεί να γίνει σε δυο διαφορετικές χρονικές στιγμές της βλαστικής περιόδου: κατά την άνθιση και κατά τον περκασμό. Για τη δειγματοληψία αρκεί να τρέξετε τις δύο διαγώνιους του χωραφιού και να συλλέξετε δείγματα από όλα τα ύψη και από όλες τις διαφορετικές κατευθύνσεις. Εκατό φύλλα είναι αρκετά για ακριβή αποτελέσματα. Τα δείγματα πρέπει να μεταφερθούν άμεσα στο εργαστήριο ή να φυλαχθούν στην κατάψυξη για μία νύχτα.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω Φόρμα Επικοινωνίας ή καλέστε μας στο τηλέφωνο 2231 2231 99 από 9:00 έως 17:00.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων