- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Τελευταία ημέρα εγγραφών με έκπτωση η σημερινή για το σεμινάριο με εισηγητή τον κ. Προεστό Χαράλαμπο, επίκουρο καθηγητή χημείας τροφίμων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα Ποιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια Τροφίμων - Τα Πάντα για τη Σύγχρονη Βιομηχανία Τροφίμων.
Μάθετε πως γίνονται οι απαραίτητες αναλύσεις ελαιολάδου και η ανίχνευση νοθείας μέσα σε μόνο 4 ώρες, παρακολουθώντας το εξ αποστάσεως σεμινάριο της Webinarium "Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Οξύτητας και Τιμών Κ για Ποιοτική Κατάταξη και Αντιμετώπιση φαινομένων Νοθείας Ελαιολάδου". Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στις 21 Οκτωβρίου, 11:00-15:00 με εισηγητή τον κ. Πασιά Ιωάννη.
Τα προϊόντα που προορίζονται για ζωοτροφές δύνανται να περιέχουν ανεπιθύμητες ουσίες ικανές να βλάψουν την υγεία των ζώων ή, λόγω της παρουσίας τους στα ζωικά προϊόντα, την υγεία του ανθρώπου ή το περιβάλλον.
Το σεμινάριο με τίτλο "Υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων-Τα πάντα για τη σύγχρονη βιομηχανία" είναι ίσως το μεγάλο event του Οκτωβρίου. Και αυτό γιατί εισηγητής του είναι ένας άνθρωπος με βαθιά γνώση του αντικειμένου. Πρόκειται για τον κ. Προεστό επίκουρο καθηγητή χημείας τροφίμων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και από τους βασικούς υπευθύνους του μεταπτυχιακού προγράμματος Χημείας Τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών. Εκτός από τις γνώσεις του ο κ. Προεστός θα μεταφέρει στους εκπαιδευόμενους την εμπειρία του καθώς υπήρξε για σειρά ετών εργαζόμενος στον ΕΦΕΤ. Στο σεμινάριο θα διδαχτούν όλες οι θεματικές ενότητες που αφορούν την υγιεινή και ασφάλεια τροφίμων σε
Το σεμινάριο εφόδιο για την αγορά εργασίας στον τομέα των τροφίμων είναι και φέτος γεγονός. Το σεμινάριο έχει τίτλο "Χημική Ανάλυση-Έλεγχος Ποιότητας τροφίμων" και θα έχει συνολική διάρκεια 18 ώρες. Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα αναπτυχθούν λεπτομερώς οι παρακάτω ενότητες:
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων