- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με τη Webinarium ανακοινώνουν σπουδαία σεμινάρια που αποτελούν εφόδιο για όλους εκείνους που επιθυμούν να ασχοληθούν με τη βιομηχανία τροφίμων, το marketing, αλλά και για να εμπλουτίσουν με πραγματικές εξειδικευμένες γνώσεις του βιογραφικού σας.
Άρχισαν οι εγγραφές για το πολυαναμενόμενο σεμινάριο σχετικά με το ελαιόλαδο, το οποίο θα διεξαχθεί αποκλειστικά online από την Webinarium στις 26 Μαίου 11:00-15:00.
Το γλυκάνισο είναι ετήσιο και ποώδες φυτό που αναπτύσσεται σε περιοχές με ηπειρωτικό ή εύκρατο κλίμα όπου το κρύο δεν είναι πολύ έντονο. Για το λόγο αυτό συνίσταται η καλλιέργεια του σε πεδινές και ημιορεινές περιοχές. Ως ξηρική καλλιέργεια, καταλληλότερες θεωρούνται οι περιοχές που έχουν βροχοπτώσεις Μάιο και Ιούνιο.
Η νομοθεσία για το μέλι που διακινείται στην αγορά είναι συγκεκριμένη και αυστηρή. Πιο συγκεκριμένα στην Ευρωπαϊκή οδηγία 2001/110 αναφέρονται αναλυτικά οι παράμετροι που θα πρέπει απαραιτήτως να ελέγχονται και τα ανώτατα επιτρεπτά όρια τους. Ας γνωριστούμε λοιπόν με τις συγκεκριμένες παραμέτρους.
Στο πλαίσιο του 4ου Πανελλήνιου Φεστιβάλ Ελαιολάδου και Επιτραπέζιας Ελιάς Καλαμάτας, θα πραγματοποιηθεί ο Διαγωνισμός Ποιότητας εξαιρετικά παρθένου ελαιολάδου KALAMATA OLIVE OIL AWARDS. Η επίσημη παρουσίαση των αποτελεσμάτων θα ανακοινωθούν στις 14 Απριλίου 2018 και ώρα 19:00 στον ξενοδοχειακό χώρο του ELITE CITYRESORT, με ομιλίες από ειδικούς εισηγητές. Η αξιολόγηση των δειγμάτων θα γίνει στις εγκαταστάσεις του ΕΛΓΟ –ΔΗΜΗΤΡΑ στην Καλαμάτα. Επικεφαλής της επιτροπής είναι η κα Έφη Χριστοπούλου.
Ανοικτά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων