- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Στα πλαίσια της συνεχούς ερευνητικής μας δραστηριότητας στο χώρο των ελληνικών μελιών και σε συνεργασία με τον Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Προεστό Χαράλαμπο αποδείχτηκε πως το μέλι κουμαριάς αποδεικνύεται ο βασιλιάς αντιοξειδωτικής δράσης με τα επίπεδα του στο φρέσκο μέλι να ξεπερνάνε τα 750 mg GAE/kg δείγματος.
Λήγει αύριο Παρασκευή η προθεσμία εγγραφών στο σεμινάριο της οικοτεχνίας που θα διεξαχθεί στις 12 Ιουνίου 2021 και ώρες 16:00 έως 20:00.
Στόχος του σεμιναρίου είναι η:
Ανακοινώθηκαν στην επίσημη σελίδα του ΕΦΕΤ οι νέες απαιτήσεις με τις οποίες θα γίνονται οι έλεγχοι σε εγκαταστάσεις παραγωγής και τυποποίησης ελαιόλαδου από τους αρμόδιους ελεγκτές. Σύμφωνα με αυτές θα ελέγχονται τα εξής:
Το μοναδικό στο είδος θερινό σχολείο χημικής ανάλυσης για τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων και εδαφών για καλλιέργειες βρίσκεται στην τρίτη του χρονιά και μέσα από τις ενότητές του ο εκπαιδευόμενος θα λάβει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για:
Λήγει αύριο Παρασκευή 04/06/2021 η προθεσμία εγγραφών στο online εξ αποστάσεως σεμινάριο υγροχρωματογραφίας HPLC και LC-MS/MS.
Στο εξ αποστάσεως σεμινάριο (webinar) θα παρουσιαστούν όλες οι βασικές θεωρίες της υγροχρωματογραφίας μαζί με πρακτικές εφαρμογές στον κλάδο της ανάλυσης τροφίμων περιλαμβάνονται σε ένα εξ αποστάσεως σεμινάριο που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο στις 05 και 06 Ιουνίου 2021 και ώρες 16:00-20:00 από τον Δρ. Μάριο Κωστάκη.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων