- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Τη Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019 από τις 11:00-15:00 θα διεξαχθεί το μεγάλο εξ αποστάσεως σεμινάριο για την εξειδικευμένη χημική ανάλυση βαρέων μετάλλων σε τρόφιμα με την τεχνική της φασματομετρίας ατομικής απορρόφησης με φούρνο γραφίτη. Η συγκεκριμένη τεχνική είναι από τις πλέον απαραίτητες στην αγορά εργασίας καθώς τα τρόφιμα διέπονται από αυστηρή νομοθεσία (ΕΚ 1881/2006).
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου", θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερόμενους, ότι εκδόθηκε από τον ΕΦΕΤ ο πρώτος Οδηγός Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων για τους Βρεφονηπιακούς, Παιδικούς σταθμούς και τα Κέντρα Προσχολικής Αγωγής.
Ερχόμενοι καθημερινά σε επαφή με μεγάλες ή μικρότερες εταιρείες και επιχειρήσεις τροφίμων γινόμαστε δέκτες αποριών για τις ετικέτες των προϊόντων τους. Παρακάτω συνοψίζουμε τις βασικότερες απορίες και σας τις παρουσιάζουμε:
Η περίοδος από τέλη Αυγούστου έως μέσα Σεπτέμβρη είναι ιδιαίτερα σημαντική για το ακτινίδιο. Βρισκόμαστε στην περίοδο της ανάπτυξης του καρπού και επομένως η πρόληψη τυχόν ελλείψεων σε θρεπτικά συστατικά είναι ιδιαίτερα σημαντική. Η όποια λίπανση αυτή την περίοδο συνίσταται να γίνεται διαφυλλικά ώστε να εξασφαλιστεί ότι η πλειονότητα των θρεπτικών συστατικών θα περάσει στο φυτό. Τα επίπεδα των θρεπτικών συστατικών αυτήν την περίοδο για την ακτινιδιά είναι:
Το καλοκαίρι τελειώνει και μαζί η του η προσφορά μας για τα e-learning. Έως 31 Αυγούστου με εγγραφή σας σε όποιο e-learning επιθυμείτε κερδίζετε άμεσα έκπτωση 25% για την παρακολούθηση του χρησιμοποιώντας τον κωδικό κουπονιού summer2019.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων