- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Επιτρέψτε μου σε αυτό το άρθρο να κάνω μια προσωπική τοποθέτηση για το λόγο που δημιουργήσαμε το θερινό σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων. Μετά από 15 χρόνια σπουδών και συμμετοχής μου σε ερευνητικά προγράμματα στα πλαίσια των διδακτορικών μου και μεταδιδακτορικών μου σπουδών μπορώ με σιγουριά να πω ότι οι γνώσεις των σημερινών αποφοίτων είναι τεράστιες σε θεωρητικό επίπεδο αλλά υπάρχει πρόβλημα σημαντικό στο πρακτικό κομμάτι. Στόχος λοιπόν του σεμιναρίου μας είναι να σας δείξουμε τις αναλύσεις εκείνες που είναι σίγουρο ότι θα συναντήσετε σε ένα χημικό εργαστήριο.
Με απόφαση του του το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθορίζει το πλαίσιο της άμεσης διάθεσης του μελιού από το μελισσοκόμο. Ο μελισσοκόμος θα πρέπει να μεταβεί στην αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία της περιοχής του και να καταθέσουν φάκελο που να περιέχει:
Στις 15 Ιουλίου ξεκινάει το θερινό σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων τροφίμων, ελαίων και εδάφους που θα διεξαχθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω της διαδραστικής μας πλατφόρμας. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το συγκεκριμένο σχολείο τόσο ξεχωριστό;
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" ανακοινώνει πως θα συμμετέχει στο 2nd Food Chemistry Conference με δύο σημαντικές εργασίες που αφορούν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το έλαιο ροδιού. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και με το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Περισσότερες από τις μισές θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί για το θερινό μας σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων. Η μοναδικότητα του, η σπουδαιότητα του αλλά και η καινοτομία στο γεγονός ότι όλα τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως το έχουν κάνει ανάρπαστο.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων