- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Με απόφαση του του το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων καθορίζει το πλαίσιο της άμεσης διάθεσης του μελιού από το μελισσοκόμο. Ο μελισσοκόμος θα πρέπει να μεταβεί στην αρμόδια κτηνιατρική υπηρεσία της περιοχής του και να καταθέσουν φάκελο που να περιέχει:
Στις 15 Ιουλίου ξεκινάει το θερινό σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων τροφίμων, ελαίων και εδάφους που θα διεξαχθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως μέσω της διαδραστικής μας πλατφόρμας. Τι είναι όμως αυτό που κάνει το συγκεκριμένο σχολείο τόσο ξεχωριστό;
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" ανακοινώνει πως θα συμμετέχει στο 2nd Food Chemistry Conference με δύο σημαντικές εργασίες που αφορούν το εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο και το έλαιο ροδιού. Οι εργασίες πραγματοποιήθηκαν σε συνεργασία με το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών αλλά και με το Πανεπιστήμιο Πατρών.
Περισσότερες από τις μισές θέσεις έχουν ήδη καλυφθεί για το θερινό μας σχολείο εξειδικευμένων χημικών αναλύσεων. Η μοναδικότητα του, η σπουδαιότητα του αλλά και η καινοτομία στο γεγονός ότι όλα τα μαθήματα γίνονται εξ αποστάσεως το έχουν κάνει ανάρπαστο.
Η παρουσία αλλεργιογόνων στα τρόφιμα είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα καθώς απασχολεί πολύ σημαντικό μέρος του πληθυσμού. Ο καταναλωτής θα πρέπει να λαμβάνει άμεσα την πληροφορία αν αυτό που θα δοκιμάσει περιέχει ή μπορεί να περιέχει ίχνη αλλεργιογόνων. Ως αλλεργιογόνα νοούνται οι ξηροί καρποί. το γάλα, το αυγό, τα ψάρια, η σόγια, η γλουτένη, το σέλινο, το σινάπι, το διοξείδιο του θείου και θειώδη, το σησάμι, το λούπινο και τα μαλάκια.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων