- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Ο αγρότης σήμερα που θέλει να επενδύσει στην καλλιέργεια του είναι απαραίτητο να προχωρήσει σε χημική ανάλυση του χωραφιού του. Η επιλογή όμως της σωστής και εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης θα τον οδηγήσει στην πραγματική γνώση με το μικρότερο δυνατό κόστος.
Για το λόγο αυτό σας προτείνουμε πακέτα αναλύσεων για τη δική σας εξειδικευμένη καλλιέργεια.
Λήγει σήμερα η εγγραφή με έκπτωση για το εξ αποστάσεως σεμινάριο της χημικής ανάλυσης οξύτητας και τιμών κ ελαιόλαδου για κατάταξη και αντιμετώπιση φαινομένων νοθείας. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί μέσω διαδικτύου αυτή την Κυριακή 20 Οκτωβρίου και ώρες 11:00-15:00. Όλες οι αναλύσεις θα παρουσιαστούν με βίντεο το οποίο θα είναι στη διάθεση των συμμετεχόντων και μετά το πέρας του σεμιναρίου.
Κάθε αναλυτική μέθοδος που αφορά τη χημική ανάλυση και τον ποιοτικό έλεγχο τροφίμων απαιτεί συγκεκριμένα κριτήρια απόδοσης για να χαρακτηριστεί κατάλληλη για το σκοπό ανάπτυξης της (fit for purpose). Ας δούμε τις πιο συχνές απορίες στο κομμάτι της ανάπτυξης και επικύρωσης μεθόδου
Ένα από τα σημαντικότερα webinars (online εξ αποστάσεως σεμινάριο) πάνω στην εξειδικευμένη χημική ανάλυση ελαιολάδου θα διεξαχθεί την Κυριακή 20 Οκτωβρίου από τις 11:00 έως τις 15:00 με θέμα την Εξειδικευμένη χημική ανάλυση οξύτητας και τιμών Κ για ποιοτική κατάταξη ελαιολάδου και αντιμετώπιση φαινομένων νοθείας. Εισηγητής του σεμιναρίου ο Δρ. Πασιάς Ιωάννης.
Ο βαθμός ωρίμανσης της ελιάς παίζει σπουδαίο ρόλο στα χημικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του ελαιολάδου σε συνάρτηση με την ποικιλία, τις ασθένειες, και τη θερμοκρασία έκθλιψης. Ας δούμε αναλυτικά τις παραμέτρους που επηρεάζονται στο ελαιόλαδο ανάλογα το χρόνο συγκομιδής και τη θερμοκρασία έκθλιψης όπως προκύπτουν από πρόσφατη έρευνα μας η οποία θα σταλεί προς δημοσίευση σε διεθνές επιστημονικό περιοδικό.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων