- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Από τα πιο σπουδαία σεμινάρια της φετινής περιόδου θα διεξαχθεί στις 22 Μαΐου 2021 και ώρες 16:00-20:00 με εισηγητή τον Αναπληρωτή Καθηγητή ΕΚΠΑ κ. Προεστό Χαράλαμπο με θέμα τη διαδικασία παραγωγής ποιοτικού ελαιόλαδου, τα κρίσιμα σημεία ελέγχου στο τυποποιητήριο με βάση τις αρχές HACCP, την ετικέτα ελαιόλαδου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους επιτρεπόμενους ισχυρισμούς υγείας και διατροφής και τις απαιτούμενες αναλύσεις. Η σπουδαιότητα του σεμιναρίου και το κύρος του εισηγητή ήδη από την πρώτη ημέρα ανακοίνωσής του το έχουν κάνει ανάρπαστο. Λόγω περιορισμένου αριθμού συμμετεχόντων προβείτε σε άμεση κράτηση θέσης.
Για όλους εσάς που θέλετε να εκπαιδευτείτε πάνω στο συστήμα ποιότητας ISO 17025:2017 (διαπίστευση χημικών εργαστηρίων) και δεν προλάβατε το live σεμινάριο μας πλέον είναι διαθέσιμο σε μαγνητοσκοπημένο βίντεο με τη μορφή e-learning. Μάθετε για όλες τις νέες αναθεωρήσεις από την ένεση του σπιτιού σας και στο χρόνο που επιθυμείτε. Πιο συγκεκριμένα μέσα από το σεμινάριο θα λάβετε γνώση σε:
Η λίπανση της ελιάς αποτελεί από τα σημαντικότερα στάδια στην παραγωγή ποιοτικού προϊόντος. Παρακάτω θα σας αναφέρουμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για την ορθολογική λίπανση.
ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19/03/2021 η εγγραφή για το μεγάλο σεμινάριο ISO 22000:2018 και HACCP.
Στόχος του webinar είναι η παρουσίαση όλων των αλλαγών της νέας έκδοσης και πιο συγκεκριμένα η:
Αισθανόμαστε την ανάγκη να σας ευχαριστήσουμε καθώς για μία ακόμα χρονιά κάνετε τα σεμινάρια μας ανάρπαστα. Τα εξ αποστάσεως σεμινάρια μας γίνανε με μόνο γνώμονα τη δική σας εξειδικευμένη εκπαίδευση ώστε να είστε έτοιμοι για το χώρο των τροφίμων και της χημικής ανάλυσης.
Για το λόγο αυτό αποφασίσαμε να ανοίξουμε 5 νέες θέσεις για να εξυπηρετήσουμε τη μεγάλη ζήτηση στο σεμινάριο ISO 22000:2018 μετά το sold out που είχαμε.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων