- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Ανακοινώθηκαν στην επίσημη σελίδα του ΕΦΕΤ οι νέες απαιτήσεις με τις οποίες θα γίνονται οι έλεγχοι σε εγκαταστάσεις μελιού από τους αρμόδιους ελεγκτές. Σύμφωνα με αυτές θα ελέγχονται τα εξής:
Ολοκληρώνονται την Παρασκευή 21 Μαΐου οι εγγραφές για το σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά τη διαδικασία παραγωγής ποιοτικού ελαιόλαδου, τα κρίσιμα σημεία ελέγχου στο τυποποιητήριο με βάση τις αρχές HACCP, την ετικέτα ελαιόλαδου σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία και τους επιτρεπόμενους ισχυρισμούς υγείας και διατροφής και τις απαιτούμενες αναλύσεις.
Μεγάλη επιτυχία και διεθνής αναγνώριση από την επιστημονική κοινότητα για το Φθιωτικό ελαιόλαδο "Λάμος", Φλώρος-Ευαγγελάρας ΟΕ και του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς-Ραπτοπούλου. Πιο συγκεκριμένα η εταιρεία ακολουθώντας τις μελέτες, τις προδιαγραφές και τις επιστημονικές συμβουλές του Γενικού Χημείου Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς-Ραπτοπούλου πέτυχε να αναπτύξει υψηλές αρχές διασφάλισης ποιότητας στην παραδοσιακή μονάδα επεξεργασίας και διακίνησης ελαιόλαδου που εδρεύει στις Ράχες Φθιώτιδας. Στην πράξη η επιστημονική κοινότητα αποδέχτηκε και επιβράβευσε την υψηλή ποιοτική αξία του Φθιωτικού ελαιόλαδου "Λάμος" μέσα από τη διαδικασία προμήθειας υψηλής αξίας πρώτων υλών και μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας που εφαρμόζει για την τυποποίηση του εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου.
Μεγάλη καλοκαιρινή προσφορά για το σπουδαίο e-learning με τίτλο «Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων». Χρησιμοποιήστε το κουπόνι μας summer2021 και κερδίστε έκπτωση 20%.
Το ελαιόλαδο είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις ευεργετικές του ιδιότητες οι οποίες οφείλονται στην παρουσία πολυφαινολών, βιταμινών και άλλων συστατικών. Ποιοι είναι όμως εκείνοι οι ισχυρισμοί που επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τη νομοθεσία (ΕΚ 1169/2011, 432/2012 και 1924/2006);
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων