- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Μπήκαμε πλέον στην τελευταία εβδομάδα εγγραφών για το εξ αποστάσεως σεμινάριο της Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου Ποιότητας τροφίμων που θα διεξάγεται κάθε Σάββατο από 14 Νοεμβρίου έως 19 Δεκεμβρίου 2020 και ώρες 17:00-20:00.
Άραγε είναι όλες οι αναλύσεις ελαιόλαδου απαραίτητες; Μπορώ να αποφύγω κάποιες; Τι μπορώ να κάνω για να διαφοροποιήσω το προϊόν μου; Τι δείχνει πραγματικά η κάθε παράμετρος; Αυτές είναι οι συχνές απορίες των παραγωγών. Σε αντίθεση με άλλα τρόφιμα το ελαιόλαδο έχει πληθώρα αναλύσεων που απαιτούνται από τη νομοθεσία. Ας δούμε πως μπορούμε να διαχειριστούμε ορθολογικά τα πακέτα αναλύσεων ώστε να είμαστε και νόμιμοι και να μην ξοδέψουμε πολλά χρήματα.
Λήγει την Παρασκευή 30/10/2020 και ώρα 21:00 η προθεσμία εγγραφής στο πολύ σπουδαίο webinar για τον υπολογισμό αβεβαιότητας χημικών μετρήσεων και διακριβώσεων που θα διεξαχθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2020 από τις 16:00 έως τις 20:00.
Κοντά σε ένα ακόμα sold out βρίσκεται η ομάδα της Webinarium με το πάρα πολύ σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο που αφορά την αβεβαιότητα των χημικών μετρήσεων, δοκιμών και διακριβώσεων. Το κύρος του εισηγητή Δρ. Μάριου Κωστάκη και οι διακρίσεις του πάνω στο αντικείμενο κάνανε το webinar ανάρπαστο. Το σεμινάριο θα διεξαχθεί αποκλειστικά εξ αποστάσεως το Σαββατοκύριακο 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου 2020 από τις 16:00 έως τις 20:00.
Η τεράστια φήμη και η μεγάλη αξία του σεμιναρίου της Χημικής Ανάλυσης και Ελέγχου Ποιότητας τροφίμων οδήγησαν για μία ακόμη χρονιά σε τεράστια συμμετοχή και πλέον έχουν απομείνει ελάχιστες θέσεις.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων