fbpx

Keep in Touch

Have a suggestion, comment, or question? Drop us a line and we'll reply you soon!

Email

hi@isotope-g5.com

Phone

+1-222-333555777

Address

Isotope Building, 88, USA

Το κάστανο αρχίζει να παίρνει την αξία που του αξίζει στην αγορά και όλο και περισσότερες βιομηχανίες στρέφονται προς το άλευρο του για παραγωγή προϊόντων χωρίς γλουτένη. Η καλλιέργεια της καστανιάς έχει ιδιαίτερες δυσκολίες καθώς απαιτεί ιδιαίτερες κλιματολογικές συνθήκες, ενώ και οι ασθένειες του οδήγησαν τα τελευταία χρόνια σε μειωμένες αποδόσεις και απογοήτευση. Το τελευταίο όμως χρονικό διάστημα η ζήτηση κάστανου στην αγορά αυξήθηκε σημαντικά και για το λόγο αυτό αξίζει η ενασχόληση με τη συγκεκριμένη καλλιέργεια των νέων αγροτών των ορεινών μας περιοχών. 

Περισσότερα...

Μέσα από την καθημερινή μας επικοινωνία με τους ελαιοπαραγωγούς καταγράψαμε τις πιο συχνές τους απορίες για την ποιότητα του ελαιολάδου τους και τη διάθεση του. Ας δούμε τις πέντε πιο σημαντικές:

Περισσότερα...

Ένα ακόμα σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο βρίσκεται στα όρια του sold out. Η σπουδαιότητα του, τα άριστα σχόλια από τους προηγούμενους συμμετέχοντες, η ευκολία πρόσβασης στο σεμινάριο ακόμα και από το πιο απομακρυσμένο χωριό και η αυξημένη εμπειρία μας οδήγησε στη μεγάλη συμμετοχή. Είναι ένα σεμινάριο που δεν θα πρέπει να χάσει κανένας που θέλει να εκπαιδευτεί σε θέματα διαπίστευσης εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων.

Τι καινούριο θα δείτε στο σεμινάριο του ISO 17025:2017;

Περισσότερα...

Το εξ αποστάσεως σεμινάριο της εξειδικευμένης χημικής ανάλυσης λιπαρών οξέων αποτελεί ίσως το μοναδικό που πραγματοποιείται εξ αποστάσεως σήμερα στην Ελλάδα. Στόχος είναι η πραγματική μετάδοση γνώσεων και εμπειριών σε μια περιζήτητη χημική ανάλυση που υπάρχει σε όλα τα χημικά εργαστήρια αλλά και σε εργαστήρια που βρίσκονται μέσα σε μεγάλες βιομηχανικές μονάδες παραγωγής ελαιολάδου και σπορέλαιων.

Γιατί να το παρακολουθήσω;

Περισσότερα...

Σύμφωνα με τη νέα διάταξη που ισχύει από τον Ιούλιο του 2017 κάθε αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο,ταβέρνα, καφέ, κατάστημα πώλησης σφολιατοειδών και γενικά κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί στα πρότυπα του HACCP (όχι να διαθέτει HACCP, αλλά να λειτουργεί σύμφωνα με τις 7 βασικές του αρχές). Επομένως όταν βρεθεί σε έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:

Περισσότερα...

Ενημερωτικά Δελτία

Γραφτείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων μας

golden

Η Εταιρεία

Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων Πασιάς – Ραπτοπούλου είναι ένα σύγχρονο Κέντρο που δραστηριοποιείται στον κλάδο των χημικών αναλύσεων και της έρευνας.
   Τυμφρηστού 181 Λαμία
   +30.2231.2231.99
   +30.694.954.3858

awaw1

Ωράριο Λειτουργίας

  Κλειστά

Δευτέρα
09:00 - 17:00
Τρίτη
09:00 - 17:00
Τετάρτη
09:00 - 17:00
Πέμπτη
09:00 - 17:00
Παρασκευή
09:00 - 17:00
Σάββατο
Κλειστά
Κυριακή
Κλειστά