- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Σύμφωνα με τη νέα διάταξη που ισχύει από τον Ιούλιο του 2017 κάθε αρτοποιείο, ζαχαροπλαστείο, κρεοπωλείο,ταβέρνα, καφέ, κατάστημα πώλησης σφολιατοειδών και γενικά κάθε επιχείρηση μαζικής εστίασης είναι υποχρεωμένη να λειτουργεί στα πρότυπα του HACCP (όχι να διαθέτει HACCP, αλλά να λειτουργεί σύμφωνα με τις 7 βασικές του αρχές). Επομένως όταν βρεθεί σε έλεγχο από τους αρμόδιους φορείς θα πρέπει να διαθέτει τα εξής:
Εκπαιδευτείτε πάνω στις νέες αλλαγές του προτύπου ISO 17025:2017 που αφορά τη διαπίστευση των εργαστηρίων δοκιμών και διακριβώσεων. Στόχος του εξ αποστάσεως σεμιναρίου είναι:
Η ανάλυση ελαιολάδου αποτελεί έναν πραγματικό λαβύρινθο για τους παραγωγούς και τους τυποποιητές του. Άραγε είναι όλες οι αναλύσεις απαραίτητες; Μπορώ να αποφύγω κάποιες; Τι μπορώ να κάνω για να διαφοροποιήσω το προϊόν μου; Τι δείχνει πραγματικά η κάθε παράμετρος; Παρακάτω ακολουθεί ένας σύντομος οδηγός ποιότητας ελαιολάδου που μπορεί να σας βοηθήσει.
Σήμερα ολοκληρώνεται η εγγραφή με έκπτωση για το εξ αποστάσεως σεμινάριο της Χημικής ανάλυσης και ελέγχου ποιότητας τροφίμων που θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω της καινοτόμου και διαδραστικής μας πλατφόρμας από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 έως το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 17:00-20:00. Σε περίπτωση αδυναμίας Live παρακολούθησης το σεμινάριο δίνεται και σε μαγνητοσκοπημένη μορφή.
Σε τρεις ημέρες ολοκληρώνονται οι εγγραφές με έκπτωση για το εξ αποστάσεως σεμινάριο της Χημικής ανάλυσης και ελέγχου ποιότητας τροφίμων που θα διεξαχθεί αποκλειστικά μέσω της καινοτόμου και διαδραστικής μας πλατφόρμας από το Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2019 έως το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2019 και ώρες 17:00-20:00. Σε περίπτωση αδυναμίας Live παρακολούθησης το σεμινάριο δίνεται και σε μαγνητοσκοπημένη μορφή.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων