- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
5 μόνο μέρες απομένουν για να κάνετε εγγραφή στο σεμινάριο "Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα" και να το παρακολουθήσετε με έκπτωση 20 %. Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς – Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με την Webinarium και μπορείτε να το παρακολουθήσετε online στις 11 Φεβρουαρίου 2018.
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς-Ραπτοπούλου" με περηφάνια ανακοινώνει τη νέα δημοσίευση του υπεύθυνου ποιότητας της κ. Πασιά Ιωάννη με θέμα την ανάπτυξη μεθόδου HILIC-UV για τον προσδιορισμό νουκλεοτιδίων σε ψάρια. Η συγκεκριμένη εργασία πραγματοποιήθηκε στο Εργαστήριο Αναλυτικής Χημείας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών υπό την επίβλεψη του επιστημονικού υπευθύνου κ. Θωμαΐδη Νικόλαου και τη συμμετοχή εκλεκτών επιστημόνων. Σκοπός της συγκεκριμένης εργασίας ήταν η ανάπτυξη μεθόδου για εξαγωγή δείκτη φρεσκότητας αλιευμάτων. Η εργασία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Food Chemistry (Volume 248, 2018, pp. 70-77).
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς – Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με την Webinarium, διοργανώνει από 17 Φεβρουαρίου έως 24 Μαρτίου το σεμινάριο με θέμα "Χημική Ανάλυση και Έλεγχος Ποιότητας Τροφίμων" για 3η φορά λόγω αυξημένης συμμετοχής. Κάντε έγκαιρη εγγραφή έως και 4 Φεβρουαρίου, εξασφαλίστε την θέση σας στο σεμινάριο και κερδίστε έκπτωση 20%.
Το Γενικό Χημείο Έρευνας και Αναλύσεων "Πασιάς – Ραπτοπούλου" σε συνεργασία με την Webinarium διοργανώνουν νέο online σεμινάριο με θέμα "Εξειδικευμένη Χημική Ανάλυση Προσδιορισμού Βαρέων Μετάλλων σε Τρόφιμα" στις 11 Φεβρουαρίου 2018.
Η διαδρομή από την αγορά ενός τροφίμου έως την κατάληξή του στο πιάτο μας περιλαμβάνει πολλά στάδια διαχείρισης, τα οποία κρύβουν πολλούς κινδύνους. Οι κίνδυνοι αυτοί αυξάνονται όταν το τρόφιμο προορίζεται για κατανάλωση από ευπαθείς ομάδες, όπως οι εγκυμονούσες, τα ηλικιωμένα άτομα, τα άτομα με χρόνιες ασθένειες ή χαμηλό ανοσοποιητικό σύστημα. Πως μπορούμε να ελαχιστοποιήσουμε αυτούς τους κινδύνους; Εφαρμόζοντας απλές αλλά πολύ σημαντικές πρακτικές κατά τον χειρισμό και την συντήρηση των τροφίμων στο σπίτι μας:
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων