- Αρχική
- Η Εταιρεία
- Υπηρεσίες
- Κατ' Οίκον Ανάλυση
- Chem-Zine
- Πελάτης
- ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ
- Blog
Η καλλιέργεια του καλαμποκιού έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις για να δώσει στον παραγωγό τις αναμενόμενες αποδόσεις. Από εδαφολογικής άποψης το καλαμπόκι απαιτεί ιδανική τιμή pH από 6.5-6.8, ενώ στη συνέχεια για αύξηση ή μείωση του pH κατά 0.1 μονάδα η απόδοση μειώνεται περίπου κατά 2%. Δηλαδή έδαφος με pH 7.5 στο οποίο θα καλλιεργηθεί καλαμπόκι θα έχει μειωμένη απόδοση κατά περίπου 15%. Πολύ σημαντικός επίσης παράγοντας αποτελεί η μηχανική σύσταση του εδάφους. Το έδαφος θα πρέπει να έχει υψηλά ποσοστά οργανικής ουσίας για την απόδοση του καλαμποκιού και για το λόγο αυτό το καλαμπόκι θα ευδοκιμήσει σε εδάφη με υψηλά ποσοστά ίλυος.
Λήγει σήμερα 10/01/2020 στις 21:00 η εγγραφή για το σεμινάριο του ISO 17025:2017 και αύριο ξεκινάμε ένα από τα σπουδαιότερα σεμινάρια για το 2020. Σας ευχαριστούμε για τη μεγάλη συμμετοχή στο σεμινάριο μας.
Λήγει την Παρασκευή 10/01/2020 η εγγραφή στο εξ αποστάσεως σεμινάριο ISO 17025:2017. Στην εποχή της εξειδικευμένης γνώσης και του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου το σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο για το διεθνές πρότυπο ISO 17025:2017 έρχεται να σας βοηθήσει να λάβετε την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία και πιστοποίηση ώστε να εργαστείτε σε διαπιστευμένα εργαστήρια ή να μπορείτε να παρέχεται συμβουλευτική σε εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων.
Στην εποχή της εξειδικευμένης γνώσης και του περιορισμένου ελεύθερου χρόνου το σπουδαίο εξ αποστάσεως σεμινάριο για το διεθνές πρότυπο ISO 17025:2017 έρχεται να σας βοηθήσει να λάβετε την απαιτούμενη γνώση, εμπειρία και πιστοποίηση ώστε να εργαστείτε σε διαπιστευμένα εργαστήρια ή να μπορείτε να παρέχεται συμβουλευτική σε εργαστήρια δοκιμών και διακριβώσεων.
Το 2019 μας αφήνει και το χημείο μας με περηφάνια σας ανακοινώνει πως δημοσιεύτηκε το άρθρο μας για την αυθεντικότητα και τη νοθεία του ελαιολάδου. Ευχαριστούμε για μία ακόμα φορά όλους όσους μας έχουν βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια ξεκινώντας από τους μικρούς παραγωγούς και καταλήγοντας έως τον κ. Προεστό αναπληρωτή καθηγητή Χημείας τροφίμων του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Κλειστά
Δωρεάν παραλαβή δείγματων
από όλη την Ελλάδα
----------------------
Πακέτα Χημικών Αναλύσεων